Zítra startuje Tesco Mobile, na co se můžeme těšit?

Už zítra startuje na našem trhu vyhlížený virtuální operátor Tesco Mobile. Jde o společný projekt (joint venture) Telefónicy a společnosti Tesco Stores, takže Tesco Mobile bude působit v síti O2. Nový virtuál slibuje, že „jeho nabídka volání a dalších mobilních služeb bude vždy jednou z nejvýhodnějších na trhu,“ zejména pak pro majitele Clubcard. Ostatně na navázání mobilních služeb na sběr bodů za nákupy staví Tesco na všech trzích.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Aktuální podoba www.tescomobile.cz • stojany, ceníky, SIMky a další už prý mají v hypermarketech nachystané (obr.: @Tesco_Mobile_CZ)

Tesco Mobile zatím něco málo prozradilo na Twitteru, například, že když vám dojde FUP, další data snadno přikoupíte SMSkou nebo že spolu se službami bude prodávat i mobily. Z posledního příspěvku je jasné, že Tesco Mobile bude nabízet předplacenou kartu, paušální tarif pravděpodobně přibude až časem. Důrez bude kladen především na jednoduchost.

Klepněte pro větší obrázek
Jasná nabídka Tesco Mobile SK, 4× po stovce jednotek za 10 € (obr.: tescomobile.sk)

Například na sousedním Slovensku nabízí Tesco Mobile volání na předplacence za 10 centů/min. (2,6 Kč), do vlastní sítě pak buď zdarma nebo za 1 cent/min. (0,26 Kč). Volání do vlastní sítě zdarma závisí na držení Clubcard – ten, kdo ji má, získá navíc při dobití dvojnásobný kredit. Tesco Mobile SK má v nabídce i „post-paid“ tarif, opět jednoduchá konstrukce: 100 minut do vlastní sítě, 100 minut do ostatních, 100 SMS a 100 Clubcard bodů za 10 euro (260 Kč).

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázekTrumfem je Clubcard, její majitelé budou mít řadu výhod • v přepočtu za 6 515 Kč (obr.: tescomobile.sk)

SIM karty budou k dostání ve 232 obchodech Tesco napříč republikou a také prostřednictvím služby Potraviny on-line na stránkách itesco.cz. Krom Slovenska spolupracuje Tesco s O2 ještě ve Velké Británii a Irsku. Například v Maďarsku je partnerem Tesca operátor Vodafone.

Diskuze (70) Další článek: Galaxy Tab 3 10.1 a Galaxy S4 Active potvrzeny benchmarky

Témata článku: , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S III mini, Start, Tesco Mobil, Clubcard bod, Tesco, Společný projekt, T Mobil, T - Mobil, MOBI, Jednoduchá konstrukce, Mobil, Tesco Stores