Živě z Barcelony: nové Lumie 640 a 640 XL [MWC]

Microsoft dnes dopoledne představil dvojici nových Lumií. Obě umí LTE, obě nabídnou funkci dualSIM a obě mají na svoji cenovku povedené fotoaparáty.

Microsoft se dnes na MWC 2015 v Barceloně kromě povídání o Windows 10, Surface Hubu a brýlích HoloLens uvedl také dvojicí nových Lumií. Lumia 640 a 640 XL jsou dle našeho názoru dobře stavěné smartphony, které opět nabídnou barevnou rozmanitost, rozumné parametry a dobré fotoaparáty s aplikací Lumia Camera verze 5. Nejednoho uživatele potěší také žádaná funkce dualSIM a podpora LTE, která, jak na podiu nezapomněl zmínit Stephen Elop, bude poprvé pracovat i u dualSIM verzí. Pokud vás zajímají technické specifikace, či tiskové snímky, zavítejte do článku níže.

Nokia Lumia 640

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Nokii Lumia 640 jsme postavili i před čočku redakčního fotoaparátu.

Nokia Lumia 640 XL

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Lumii 640 XL vystavuje Microsoft v bílé variantě, která v kombinaci s okolním pestrobarevným osvětlením vytváří zajímavé artefakty. Nebojte ale, realita je sněhobílá.
Diskuze (8) Další článek: Lenovo Vibe Shot: fotomobil s laserem [MWC]

Témata článku: Microsoft, , , , , Microsoft Lumia 640, Microsoft Lumia 640 Dual SIM, Microsoft Lumia 640 XL, Microsoft Lumia 640 XL Dual SIM, Microsoft Surface, Microsoft Surface 64GB Wi-Fi, Nov, Stephen Elop, Surface Hub, Bar,