Zkusí to taky se čtyřmi. Huawei P30 Pro bude mít čtyřnásobný zadní fotoaparát

Jsou to opět výrobci pouzder, kteří na veřejnost poprvé vynesou informaci o vzhledu zatím neoznámeného telefonu. Tentokrát se úniky týkají pouzder společnosti Olixar pro budoucí Huawei P30 Pro. A třeba takový průhledný obal prozrazuje z pohledu designu úplně vše.

Displej Huawei P30 Pro nabídne úzké rámečky včetně toho horního, z něhož bude do displeje přesahovat selfie kamera v „kapkovitém“ výřezu. Rámeček pod displejem se zakulacenými rohy však bude prostorové výraznější. Na spodní hraně čekejte konektor USB-C, reproduktor a mikrofon, hranu horní pro sebe celou zabral 3,5mm jack. Na pravém boku najdeme regulátory hlasitosti a zamykací tlačítko. Čtečka otisků na těle chybí, přesune se zřejmě pod displej.

Prvním smartphonem se čtyřnásobným fotoaparátem je Galaxy A9 (2018):

To nejzajímavější však najdeme na zadním krytu, kde dostane příležitost čtyřnásobný fotoaparát. Huawei tak reaguje na Samsung, který čtyři fotoaparáty poprvé použil u Galaxy A9 (2018). Konkrétní specifikace použitých objektivů ale neznáme. Představení Huawei P30 Pro se má odehrát v prvním čtvrtletí roku 2019.

Zdroj Mobilefun

Diskuze (5) Další článek: KOMENTÁŘ: Důkaz čínské špionáže chybí, zato ta americká je fakt. Takže proč ten hon na čarodějnice?

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , Zakulacený roh, Zadní fotoaparát, Kapkovitý výřez, Čtvrtletí roku, První čtvrtletí, F +, Celá, Pouzdro, Huawei P, Rámeček, Mít, Neoznámený telefon, Pro +, Spodní hrana, Pravý bok, Hrana