Známe ceny a dostupnost nových Samsungů z Londýna

Na konferenci Samsung Premiere 2013 v Londýně jsme byli svědky představení nových produktů z řady Galaxy a Ativ. Navíc jsme si mohli vyzkoušet vystavené prototypy všech s předstihem uvedených odvozenin vlajkové lodi Samsung Galaxy S4. Ve vzduchu dosud visí poslední otázka – kdy se všechny novinky dostanou na náš trh a kolik za ně zaplatíme?

ModelDostupnost v českých obchodechDoporučená cena
Samsung Galaxy S4 mini1. týden v červenci11 499 Kč
Samsung Galaxy S4 Activekonec července14 999 Kč
Samsung Galaxy S4 Zoomsrpen11 799 Kč
Samsung Ativ Tab 3srpennení zatím stanovena
Samsung Ativ Qzářínení zatím stanovena
Samsung Galaxy NX2. polovina srpnanení zatím stanovena

Jako první z novinek na náš trh vstoupí model Galaxy S4 mini, který byl také ze všech S4 derivátů představen nejdříve. Startovní cena je na úrovni loňského, lépe vybaveného top modelu Galaxy S III, postupem času ale bude klesat. Galaxy S4 mini je variantou pro ty uživatele, kterým 4,8palcový displej připadá už příliš velký.

Na konci července můžeme očekávat odolný smartphone Galaxy S4 Active. Jeho cena je zhruba na úrovni klasické Galaxy S4, rozhodovat tedy bude primárně vlastnost voděodolnosti, případně design a mechanická tlačítka modelu Active. Na „kompaktomobil“ S4 Zoom budou muset zájemci vyčkat až do srpna, cenovka pod 12 tisíc korun bude příznivější než na startu prodeje loňského chytrého foťáku Galaxy Camera.

Diskuze (21) Další článek: LG G2: Korejci přesouvají tlačítka na záda telefonu

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Ativ Tab, Samsung Ativ Tab 3, Samsung Ativ Tab 64GB Wi-Fi, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Camera, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4 mini, Samsung Galaxy S4 mini Duos, Samsung Galaxy S4 Zoom, Samsung Galaxy S4-A, Samsun, Londýn, Dostupnost, Sam, Nový samsung, Deriváty, Konec července, DOS,