Znovu prožití prvních životů

Měli jste v počátcích hry problémy s ukládáním svých životů a kvůli tomu jste některý z životů neuhráli úspěšně? Nyní máte druhou šanci.

Dnes hráči obdrželi email od Phila Blitze, ve kterém jsou informováni, že pokud se jim nepovedlo odehrát některý z prvních životů následkem technických problémů se hrou, mohou si daný život zahrát znovu. Zde přikládám znění emailu:

Vazeny hraci,

Sliboval jsem Vam, ze hra 20Lives bude presne jako opravdovy zivot. Nekdy clovek vyhraje, nekdy prohraje. A zivot nam obcas da druhou sanci, ze? Hra 20Lives taky.Mam dobrou zpravu pro ty hrace 20Lives, kteri hru hrali behem prvnich dnu souteze. Pokud jste v techto dnech nemel/a moznost ve hre uspet z duvodu zamrzani hry, muzete si nyni ztraceny zivot zahrat znovu. Pokud jste mel/a problem s neulozenim se vysledku Vasi hry (uspesneho skore), muzete si tento zivot take zahrat znovu.Prosim nezapomente ale, ze moznost vyhrat zivot ve 20Lives mate vzdy pouze jednou. Vas jediny platny vysledek je pri uplne prvnim hrani Vaseho zivota. Tento zivot si pak sice muzete ve stejny den zahrat jeste nekolikrat, ale Vase skore se tim uz nezmeni. Napodruhe (a napotreti, napoctvrte) uz hrajete pouze a jenom pro zabavu.Proc Vam tohle vsechno nabizim? Protoze ja jsem Phil Blitz, a ziju proto, abych rozdaval.Na zaver uzitecny tip pro ty, kterym by se hra znovu zasekla nebo meli jine potize pri hrani: v hrani zivota nepokracujte, vypnete hru, zavrete Explorer a pote poslete email Plavcikovi. Pokud hru nevypnete, muze se Vam stat, ze tento zivot znovu prohrajete - a potom Vam uz nemuzu pomoci jinak nez prislovim: Another day, another life!.

Another day, another life
Phil Blitz

 

S dnešním dnem se také Phil Blitz naučil nové projevy na úvodní stránce 20Lives.com. Vždy když se zalogujete, tak pronese pár slov k postavě za kterou budete zrovna hrát.

Váš názor Další článek: Nová hudební Nokia 3250

Témata článku: Pro +, Život