Vyhrajte originální Matrix telefon v SMS hře s Eurotelem

Tisková zpráva, Praha, 5. listopadu 2003 – Společnost Eurotel Praha, spol. s r.o., připravila pro fanoušky filmu Matrix speciální SMS hru, v níž je možné vyhrát originální Matrix telefon a řadu dalších cen. Hra, inspirovaná kultovní filmovou ságou, představuje otevřenou herní platformu, v jejímž rámci účastníci nejen plní stanovené úlohy, ale také spolu komunikují.

„Jsme rádi, že můžeme našim zákazníkům jako jediný operátor v České republice nabídnout tento zajímavý herní titul,“ říká Bohumil Voháňka, produktový specialista pro hry. „Atraktivitu hry zvyšují zajímavé výhry, neboť kromě sběratelské lahůdky, kterou originální Matrix telefon bezesporu je, mezi hráče rozdělíme ještě dalších 32 telefonů značky Samsung.“

Hra o Matrix telefon je určena pouze pro uživatele sítě Eurotel. Hráči se mohou zapojit jednoduchým způsobem – na číslo 999 888 zašlou zprávu ve tvaru MTX HRA. Tím se stávají účastníky hry, v jejímž průběhu jsou prostřednictvím SMS zpráv informováni o svých možnostech. Přihlášení je bezplatné, za každou z herních zpráv účastníci zaplatí 4,90 Kč bez DPH, za chatovací zprávu 2 Kč bez DPH.

Jednotlivé herní kroky jsou závislé nejen na volbě daného hráče, ale i na rozhodnutí ostatních účastníků. Průběh hry je rozdělen do dvou částí – zatímco v první části sbírá účastník body plněním jednotlivých úloh, ve druhé části může kromě plnění úloh REVOLUCE a SOUBOJ komunikovat s ostatními hráči v části CHAT. Cílem je stát se Vyvoleným, ale také uspět v soubojích s Agenty. Hra navíc silně akcentuje komunitní stránku, neboť v jednotlivých kolech vítězí Vyvolení, kteří mají největší počet příznivců získaných přesvědčováním v chatovací části.

Hra je časově omezená – byla zahájena dne 1. 11. 2003 a končí 30. 11. 2003. V průběhu listopadu proběhnou 4 týdenní herní kola, po skončení každého z nich budou vítězní hráči odměněni výhrou. Samotný Matrix telefon získá jeden hráč v úplném závěru hry.

Diskuze (8) Další článek: Bluetooth: odbyt 1 milion zařízení týdně

Témata článku: , , Matrix, Kultovní film, Originál, Mat, Ori and The Blind Forest, Telefon, Euro &, Euro