Jak dostat do mobilu logo, zvonění a hry, když to nejde z počítače?

Situace: máte v počítači soubory s vyzváněcími melodiemi, tapety na displej, javové programy, hry pro Mophun atd. Potřebujete je dostat do telefonu, který však nelze propojit s počítačem, nebo pro to nemáte potřebné vybavení.

Můžete využít wap, ale před tím je nutné dostat nějakým způsobem soubory na wapový server, aby se z něj daly stáhnout. Tuto službu už dlouho nabízí MojeLogo, kde ale musíte přistupovat pouze z wapového profilu Oskara. Nabízejí ji i WapStránky, ale musíte vyplnit několik kolonek ve formuláři a počkat, než váš soubor administrátor serveru schválí, nebo opisovat do telefonu hrůzně dlouhý odkaz.

Zatím nejvýhodnější mi proto připadá dánská internetová služba Euploader.com. Z počítače jednoduše nahrajete potřebný soubor, přičemž se nemusíte prodírat žádnými sekcemi - pro všechny formáty stačí jediné okénko. Do wapových záložek jednou vložíte adresu euploader.com/wap/index.php a potom už stačí soubor identifikovat pomocí dvou čtyřmístných číselných kódů. Musíte jej ale stáhnout do hodiny po nahrání, potom bude z databáze odstraněn.

U telefonů Samsung jsem se setkal s problémy, soubor se v jejich případě nepodařilo stáhnout.

Diskuze (12) Další článek: První vážná chyba u Windows Mobile

Témata článku: , , Mobil l, DOS, Zvonění, Mobil, MOBI, Jak, Logo, Počítač, Log,