T-Mobile nabízí posílání SMS na pevnou linku

Tisková zpráva, Praha 1.12.2003 – Zákazníci T-Mobile mohou ode dnešního dne posílat SMS nejen na mobilní telefony, ale i na pevnou linku. Odesílání je stejně snadné jako u klasické textové zprávy; není třeba si pamatovat žádná speciální klíčová slova. Stačí napsat SMS a odeslat na požadované číslo pevné linky v mezinárodním formátu (s předvolbou +420 nebo 00420).

Zpráva může být na pevnou linku doručena dvěma způsoby. Telefony, které podporují funkci SMS, ji přijmou v textové podobě stejně jako telefony mobilní, na ostatní telefony je zpráva doručena v podobě hlasové. V druhém z uvedených případů zavolá příjemci systém doručování zpráv a elektronickým hlasem mu zprávu přečte. Odeslání SMS na pevnou linku stojí 4 Kč (bez DPH) pro tarifní zákazníky a 6 Kč (včetně DPH) pro Twist zákazníky.

Novou službu si zákazníci T-Mobile nemusí aktivovat, je nastavena automaticky. SMS v hlasové podobě je doručována ve všední dny mezi 7 a 22 hodinou, o víkendech mezi 9 a 22 hodinou. Mimo tento interval se doručení odloží na další den. SMS na pevnou linku se neodečítají z volných SMS. SMS může být odeslána do všech pevných sítí v ČR a může mít maximálně 160 znaků.

Službu poskytuje T-Mobile ve spolupráci s firmou Fincom - Materna Communications, a. s., která zpracovává SMS zákazníků.

Více informací o službě SMS na pevnou linku získáte na www.t-mobile.cz či Infolince T-Mobile (bezplatně na čísle 4603).

Diskuze (17) Další článek: Oficiálně: Oskar má GSM bankovnictví s Poštovní spořitelnou

Témata článku: , T - Mobil, T Mobil, MOBI, Link, Mobil, Posila, Posílání