Oskar připravil další vánoční speciality

Tisková zpráva, Praha 2. prosince - Vánoční běsnění je v plném proudu, a tak není divu, že zasáhlo i Oskarovo MMS studio a službu Loga, melodie a obrázky. Oskarovi zákazníci a jejich přátelé  si tak od začátku prosince mohou naladit telefon na vánoční notu.

Na www.oskar.cz v sekci Loga, melodie a obrázky jsou nyní nachystány obrázky pro vánoční vzhled telefonů a speciální vánoční vyzvánění.

Také MMS Studio, které je určeno pro kompozici multimediálních zpráv, se převléklo do vánočního. Přibyly vánoční obrázky a melodie, ze kterých je možné sestavit MMS až do velikosti 100 kB. (Jen je potřeba se ujistit, jestli telefon umí tak velkou zprávu přijmout.) Zpráva přitom stojí vždy 9,50 korun bez DPH nezávisle na tom, kolik obsahuje obrázků a melodií. MMS Studio je dostupné prostřednictvím  www.oskar.cz.

Jako bonus připravil Oskar pro zákazníky také speciální vánoční e-mailové pohlednice. Mohou si je dokonce sami vyfotografovat, a to i v případě, že nemají mobil s vestavěným fotoaparátem. Oskarův telefon s fotoaparátem je totiž virtuální a tudíž pro každého. Přesvědčit se můžete na adrese www.oskarinteractive.cz/vanoce.

Stejný odkaz vás zavede i na stránku oskar.mobilfiesta.cz. Ta umožňuje stažení dalších obrázků, tapet pro displeje mobilů nebo poslání MMS pohlednice s vánočními motivy svým blízkým.

Na webové stránce www.oskarinteractive.cz/vanoce je toho ale ještě mnohem víc, než se vejde do jedné tiskové zprávy.

Diskuze (18) Další článek: Eurotel spouští kampaň k nákupu kupónů Go před zvýšením DPH

Témata článku: Special, Oskar