Motorola představila nové Bluetooth sluchátko

Americká Motorola představila v těchto dnech nový headset s podporou technologie Bluetooth pod názvem HS810. Ten by měl patřit mezi nejmenší zařízení tohoto typu na trhu. Hmotností by se totiž měl vejít pod magickou hranici 20 gramů. Bluetooth čip je stále ve verzi 1.1, dosah by tedy měl být stejný jako u jiných bluetooth headsetů, tj. 10 metrů. Sluchátko může být spárováno s osmi telefony současně.

Velikým zlepšením oproti předchozím modelům je akumulátor. Ten by měl na jedno nabití vydržet až 5 hodin hovoru a 100 hodin ve standby režimu. Sluchátko je možné používat jak na pravém, tak i na levém uchu. Změna je naprosto jednoduchá. Zvláštností je modré světélko, které svým blikáním upozorňuje na to, jestli uživatel volá nebo ne.

V balení se nachází nabíječka, poutko pro zavěšení na krk nebo na ruku, pouzdro a manuál. Ne jednotlivých trzích se bude obsah balení lišit. Ne světových trzích se headset začne prodávat co nevidět za předpokládanou cenu 119 USD. Jestli dorazí i k nám, zatím ještě není známo.

Váš názor Další článek: Samsung SGH-S500: dlouhodobé zkušenosti

Témata článku: Motorola, , Motor, Bluetoot, Blue, Nov, Sluchátko, Pře, Sluch, BLU, Bluetooth sluchátko, Bluetooth čip, Motorol, Nový headset