Rekordní dobíjení Twist karet v prosinci

Tisková zpráva, Praha 14. ledna - Dobíjení kreditu předplacené služby T-Mobile Twist prostřednictvím terminálů CCS na čerpacích stanicích lámalo v závěru roku 2003 rekordy. V prosinci činila celková dobitá částka téměř 8,5 milionu korun, což oproti jiným měsícům v roce představuje nárůst více než o polovinu. Na Silvestra, 31. prosince 2003, dosáhl počet dobití oproti jiným dnům trojnásobku běžných hodnot.

Lidé si mohou dobíjet kredit předplacené služby T-Mobile Twist prostřednictvím terminálů CCS na více než pěti stech čerpacích stanicích v České republice. Za uplynulý rok se počet obchodních míst poskytujících tuto službu zvýšil oproti roku 2002 o více než polovinu a stále narůstá. „Cílem CCS je nabídnout zákazníkům co nejvyšší počet obchodních míst nabízejících možnost dobíjení kreditu předplacené služby T-Mobile Twist,“ řekl Pavel Rybák, ředitel úseku obchodních sítí CCS České společnosti pro platební karty a.s.

V roce 2003 si uživatelé služby prostřednictvím terminálů CCS dobili za téměř 70 milionů korun. Přes terminály CCS mohou zákazníci dobíjet kredit od 200 Kč do 9.999 Kč vždy v celých korunách. Úhradu nabíjené částky lze provést nejen kartou CCS, ale i hotově nebo bankovní platební kartou. Terminál CCS vydá zákazníkovi zjednodušený daňový doklad.

On-line dobíjení kreditu předplacené služby T-Mobile Twist představuje moderní a pohodlnou službu, kterou CCS poskytuje prostřednictvím svých terminálů na čerpacích stanicích i dalších obchodních místech od roku 2001. V současnosti tuto službu poskytují terminály CCS na čerpacích stanicích sítí ČEPRO, PAP OIL, JET a na řadě soukromých čerpacích stanic. Tato obchodní místa jsou výrazně označena příslušným logem a jejich aktuální seznam je k dispozici na internetových stránkách www.ccs.cz nebo www.t-mobile.cz.

Diskuze (4) Další článek: Wap 2.0 u Oskara do poloviny roku

Témata článku: , Pro +, Dobíjení, Rekord