Oskarova akce: bankovní karta za polovinu nebo úplně zdarma

Oskar až do konce dubna nabízí samostatnou bankovní kartu SIM Plus za nižší cenu. Oproti ceníkovým 348 korunám nyní stačí zaplatit jen 150 Kč.

Tuto částku lze navíc v akci s některými bankami ušetřit. Při aktivaci mobilního bankovnictví v České spořitelně nebo Poštovní bance dostanete 150 Kč zpět na bankovní účet. U ČSOB získáte tři měsíce vedení účtu zdarma, které má stejnou hodnotu.

Podrobnější informace najdete na webu Oskara

Oskar zároveň oficiálně oznámil spolupráci s Živnostenskou bankou, se kterou nabízí GSM bankovnictví. O tom jsme ale už psali ve starší bleskovce.


A tady to ještě máme v oficiální zprávě:

Praha, 16. února 2004 – Oskarova SIM Plus karta je o více než 50% výhodnější. Oskar totiž do konce dubna 2004 snížil cenu  bankovní SIM Plus karty na pouhých 150 Kč včetně DPH. To znamená, že zákazník ušetří téměř 200 Kč z běžné ceny. Mimořádně výhodně tak získá přístup k balíku praktických, informačních a zábavných služeb přímo ze svého mobilu.

A to stále ještě není všechno. U některých bank Oskarův zákazník získá další výhody v hodnotě 150 Kč. Jedinou podmínkou pro jejich získání je, aby si do 7. května 2004 aktivoval mobilní bankovnictví a při aktivaci předložil Fakturu – daňový doklad na aktivaci služeb SIM Plus ve výši 150 Kč, vystavený v době od 16. února do 30. dubna 2004. A jak to bude vlastně u jednotlivých bank fungovat? 

Česká spořitelna a Poštovní spořitelna poukáže na bankovní účet Oskarova zákazníka, který si zaktivoval službu mobilní bankovnictví, částku 150 Kč. Majitel ČSOB Osobní konto Plus, získá vedení účtu po dobu tří měsíců zadarmo, takže ušetří celkem rovných 150 Kč. 

SIM Plus kartu je možné pořídit v jakémkoliv Oskarově obchodě, prostřednictvím Oskarovy Samoobsluhy na internetu, případně u operátora OskarLinky na *077.

Diskuze (22) Další článek: Konkurz na Oskarovy Technoidy: druhé kolo

Témata článku: , , Pol, Bank, Oskar, Žďár, Bankovní karta, Karta, A/B, Vedení účtu, Ban