Čtenářský kotel: ptejte se Alcatelu

Čeká vás další čtenářský rozhovor, ke kterému jsme tentokrát přizvali Alcatel. Pokud vás zajímá cokoli ohledně mobilních telefonů této francouzské značky, ptejte se marketingového manažera Alcatelu Petra Váverky.

Alcatel je nejvýznamnější francouzský výrobce mobilních telefonů, zabývá se ale také vývojem telekomunikační infrastuktury. Dříve byly velmi populární levné mobily One Touch Easy, Gum, Max, Club, View db, které před několika lety vystřídala úspěšná řada One Touch 30x a 5xx. Dnes patří mezi hlavní modely Alcatel One Touch 535 a 735. Na trhu se brzy objeví i další novinky. Přehled všech Alcatelů naleznete v našem katalogu.

Na otázky bude odpovídat Petr Váverka, marketingový manažer divize mobilních telefonů společnosti Alcatel.

Opět vybereme pouze ty nejlepší dotazy (30 až 40), které panu Váverkovi pošleme k vypracování. Z výsledných odpovědí bude následně sestaven samostatný článek. Ptát se můžete na všechno, co se týče mobilních telefonů této značky a jejich dovozu do ČR. Své dotazy prosím formulujte jasně a věcně, vulgární příspěvky budou vymazány. Uzávěrka otázek je v neděli 04. dubna.

Své dotazy pište do diskusního fóra pod článek.

Diskuze (100) Další článek: Nokia 7200: perte na čtyřicet (test)

Témata článku: Alcatel, Alcatel One Touch 535, Úspěšná řada, Kotel