Soutěž pro programátory v Javě

Soutěž Start 2004 – Nejlepší Java aplikace je určena pro programátory javových her a aplikací. Vítězové získají zajímavé ceny, například Nokii 6600, a svá díla mohou prodávat na portálu Eurotel Live! nebo i ve světě.

Společnost United Pages ve spolupráci s Eurotelem a Nokií vyhlásila první ročník soutěže Start 2004 – Nejlepší Java aplikace. Je určena profesionálním i zcela amatérským programátorům, kteří mají za úkol vytvořit novou javovou hru nebo program.

Nejlepší tři v každé z obou kategorií získají mobilní telefony Nokia a k tomu jako třešničku předplatné Mobilit, protože naše vydavatelství patří k mediálním partnerům akce. Pro dva absolutní vítěze jednotlivých kategorií ale bude důležitější možnost nabídnout svoji hru na portálu Eurotel Live a prostřednictvím distribuční sítě pořadatele i do celého světa.

Že se podobným způsobem dá prorazit, ukazuje i pořadatel soutěže, společnost United Pages. V roce 2002 zvítězila se hrou World Cup v soutěži Nokia Java Contest a také díky tomu se dostala „do světa“.

Kdy, kam, jak a co?

Soutěž byla oficiálně zahájena minulý týden, uzávěrka je 1. října 2004. Do té doby se musíte stihnout zaregistrovat na stránkách start.up.cz, kde najdete všechny podrobnosti včetně všeobecných podmínek soutěže - ty si určitě podrobně přečtěte. Do konce září rovněž musíte naprogramovat svoji hru nebo aplikaci a poslat ji ke zhodnocení.

Porota pečlivě vyzkouší všechny programy, které se do soutěže přihlásí, a 18. října vyhlásí výsledky. Pořadí včetně testů vítězných programů posléze najdete i na MobilManii.

Diskuze (6) Další článek: Návod: jak nastavit e-mail na nových Nokiích

Témata článku: , , Pro +, Soutěž, Programátor, Program