Neomezené víkendové hovory u Oskara: už je to oficiální (oživeno)

Tisková konference Oskara se koná až za půl hodiny, už nyní jsou ale na webu informace o balíčku Moje víkendové hovory, se kterým lze o víkendech telefonovat ve vlastní síti bez jakéhokoli omezení.

Pravidla jsme zveřejnili už ve čtvrtečním článku, objevila se ale jedna novinka, o které jsme nevěděli: neomezené víkendové hovory se netýkají čísel, které máte ve skupinách Moje Jednička a Moje Rodina. U nich se o víkendech platí standardní sazba 1,80 Kč/min.


Tisková zpráva

Praha 4. května 2004 – Víkend a hlavně sobota je pro kina po celé zemi požehnaný den.* Restaurace mají během víkendu prodlouženou otevírací dobu.** Na krátké jednodenní výlety jezdí alespoň někdy tři čtvrtiny Čechů.*** Nejvíce telefonních hovorů se v Oskarově síti o víkendu uskuteční v sobotu kolem sedmé hodiny večerní (Kdy jindy svoláváte známé a přátele k návštěvě klubu nebo kina?).**** Více než třetina krátkodobé pracovní neschopnosti začíná v pondělí.***** Na tom není nic divného. Češi jsou prostě po víkendových radovánkách unavení.

„Očekáváme, že se to ještě zhorší,“ tvrdí Mario Mele, Oskarův viceprezident pro marketing: „Připravili jsme totiž službu Moje víkendové hovory, po kterých může počet pondělních neschopenek ještě narůst. Oskarovi zákazníci si totiž budou moci volat mezi sebou zadarmo celý víkend.“

Balíček Moje víkendové hovory je novou součástí Oskarova Dárkového koše. Získat ho tedy může každý nový zákazník, který si aktivuje jeden z Tarifů nové generace. Doba, po jakou může volat od páteční
do nedělní půlnoci do Oskara úplně zadarmo, se liší v závislosti na tarifu. Při volbě tarifu Nezavěšuj tedy bude mít telefonování o víkendech v rámci domácí sítě zdarma až jeden rok.

  • Řekni mi: zdarma na dobu 3 měsíců
  • Povídej: zdarma na dobu 6 měsíců
  • Nezavěšuj: zdarma na dobu 12 měsíců

Moje víkendové hovory ale nejsou určeny pouze pro nové zákazníky. Balíček mohou získat i všichni stávající zákazníci Oskara za měsíční paušál 150 korun bez DPH.

Další dobrá zpráva pro zákazníky je, že víkendové hovory zdarma se nezapočítávají do volných minut aktivovaných tarifů a není nutné čekat, až budou volné minuty vyčerpány.

Pokud má zákazník aktivní službu Moje Rodina nebo Moje Jednička, mají hovory na tyto „extra“ čísla přednost před balíčkem Moje víkendové hovory a jsou účtovány podle příslušného tarifu. To ale Oskar považuje za logické: Rodina by měla mít přednost před zábavou.

Nabídka balíčku Moje víkendové hovory je časově neomezená a stává se trvalou součástí Tarifů nové generace. Na současném českém trhu je svým rozsahem ojedinělá. Pokud si například nový zákazník kromě balíčku Moje víkendové hovory zaplatí i Moje víkendové SMS, nebude se muset o víkendu
od svého mobilu vůbec odtrhnout. 
 

Diskuze (29) Další článek: Český Telecom spustil SMS: pro koho?

Témata článku: Víkend, Oskar, Neo, Hovor, Neo +