Ceníky operátorů do peněženky (s DPH 19 %)

Nepamatujete si, kolik přesně stojí služby tarifů, které používáte? Připravili jsme kartičky, které lze vytisknout a vložit do peněženky. Všechny ceny jsou s novou DPH 19 %.
Stáhněte si knížečku s ceníky všech současných paušálních
i předplacených tarifů

První ceníky do peněženky jsme připravili na začátku ledna, kdy se telekomunikační služby přesunuly ze sazby DPH 5 % do 22 %. Nyní v květnu nastala podobná situace, daň se snížila na 19 %.

Ke každému ze současných tarifů českých operátorů jsme proto znovu vyplnili kartičku se všemi důležitými cenami a informacemi. Najdete na ní měsíční poplatek, volné minuty a SMS, sazby za volání do jednotlivých sítí v různých časových pásmech, strukturu časových pásem, ceny za SMS a MMS, sazbu za volání do hlasové schránky a ceny mobilních datových přenosů. U některých speciálních tarifů jsou na kartičkách ještě další informace.

Ceny s výjimkou datových přenosů jsou zaokrouhleny: paušální poplatky na koruny, minutové sazby na desetihaléře. 


Ukázka karty s tarifem Eurotel Relax Plus

Návod

Pokud se vám takové ceníky do peněženky budou hodit, můžete si je na MobilManii zdarma stáhnout. Soubor je ve formátu PDF, má velikost 167 kB a obsahuje 49 stran s ceníky Eurotelu, Oskara a T-Mobilu.

Vyberte si stranu, kterou chcete vytisknout, a její číslo zadejte do dialogu pro tisk Adobe Readeru (můžete ho zdarma stáhnout na této stránce, je i v české verzi). Adobe Reader chce standardně tisknout celý dokument, proto opravdu nezapomeňte ručně zadat číslo stránky. Doporučuji také odškrtnout volbu "Zmenšit větší stránky na velikost papíru".

Výsledek vystřihněte a vložte do peněženky, přidělte členům své rodiny, nalepte na nástěnku, na monitor, vložte pod sklo pracovního stolu apod.

Diskuze (28) Další článek: Valeski odstoupil z funkce ředitele Eurotelu (přehled bleskovek)

Témata článku: , , , , , DPH, Operátor, Pen,