Ještě drsnější crash test v srpnových Mobilitách

Ani v době dovolených jsme nezaháleli a připravili pro vás časopis plný novinek, lákavých článků a zajímavých recenzí. Kromě druhého kola crash testu se můžete těšit na návod k vytváření lepších mobilních fotek a dozvíte se také, co je bluejacking. Mimo to vás čekají recenze mobilů Sony Ericsson K700, Motorola V500, Panasonic X70, LG C1200, Siemens C65 a další.

Určitě si brzy všimnete, že srpnové Mobility vypadají jinak než předchozí čísla. Udělali jsme několik změn ve vzhledu jednotlivých rubrik i v jejich řazení. Myslíme si, že teď pro vás budou Mobility zajímavější a hlavně přehlednější. Jsme samozřejmě zvědaví na názor čtenářů, diskuze pod článkem je vám k dispozici.

Horké zprávy ze světa

Úvodní stránky patří již tradičně novinkám a zajímavým informacím z mobilního světa. Větší prostor dostala rubrika První pohledy, kde představujeme nově uvedené mobily - novinek je totiž čím dál víc.

Pravidelní čtenáři budou jistě hledat rubriky Mobilitky, Klípky a Fotopohledy. Jednotlivé příspěvky z nich jsme spojili do jedné rubriky Mobilitky, protože jejich téma je společné - novinky z mobilního světa. Pro tentokrát jsme k nim přidali i zprávy od operátorů, ale až se v září vrátí zaměstnanci Eurotelu, Oskara a T-Mobilu z dovolené a začnou trochu pracovat, bude rubrika Mobile News opět samostatná.

Tipy a triky pro focení z mobilu a Crash test II

Lepší fotky z mobilu - i přes jistá omezení daná kvalitou fotoaparátů v mobilech může zručný fotograf vytvořit poměrně zdařilé snímky. Ve spolupráci s redaktory časopisu Digi (digi.zive.cz) jsme připravili podrobný článek s tipy, triky a návody. Téma jsme doplnili přehledem mobilů s vestavěným fotoaparátem.

S příchodem megapixelových fotomobilů není daleko doba, kdy budeme své mobilní fotky tisknout rovnou na papír. Již dnes jsou k dispozici speciální tiskárny a právě jednu z nich jsme za vás vyzkoušeli.

Crash test II - po úspěchu prvního dílu crash testu mobilů, který překvapivě vyhrál Alcatel One Touch 331, jsme se rozhodli připravit odvetu. Tentokrát jsme se zaměřili na odolné telefony (Siemens M65 a Nokia 5140), ke kterým jsme přidali vítěze minulého kola. Výsledky nás opět docela překvapily.

Bluejacking a Mobilní království

Co dokáže bluejacking - o bluejackingu se už na MobilManii několikrát psalo. Článek v Mobilitách vysvětluje princip, shrnuje poslední vývoj a přidává několik novinek.

Mobilní království: LG pod Brdy - seriál o výrobcích mobilních telefonů pomalu spěje k závěru. V tomto čísle Mobilit navštívíme továrny LG a podíváme se podrobně na telefony této značky.

Jak na mobil: první pomoc - ani sebelepší časopis vám nemůže poradit se všemi problémy. Od toho jsou tu pracovníci infolinek, internetové stránky, servisy a podobně. V tomto díle seriálu pro začátečníky najdete všechny důležité kontakty a rady, jak je využít.

Spousta nových mobilů

Sony Ericsson K700 - špičkový telefon od Sony Ericssonu, další nástupce úspěšného modelu T610

Motorola V500 - nabízí podobné funkce jako kovová Motorola V600, ovšem za nižší cenu

Panasonic X70 - s uvedením tohoto telefonu na český trh Panasonic zbytečně váhal, ale jinak se mu docela povedl.

Vy můžete toto luxusní véčko vyhrát v soutěži v Mobilitách, stačí pouze odpovědět na tři jednoduché otázky.

LG C1200 - prodává ho výhradně T-Mobile a určen je především ženám

Siemens C65 - telefon střední třídy s dobrou funkční výbavou

Pár bonbónků na závěr

V Mobilitách najdete mimo jiné i recenzi miniaturního notebooku Sony Vaio a popis drobného mobilního příslušenství. Nezapomněli jsme ani na oblíbený Mobilní servis.

V září hurá do školy

Školáci budou už více než týden sedět ve svých lavicích, když se na stáncích objeví zářijové Mobility. Příští číslo vychází ve čtvrtek 9. září a najdete v něm:

Mobily s rádiem - na televizi v mobilu si budeme muset ještě nějakou dobu počkat, mobily s rádiem už ale tak neobvyklé nejsou. Jaký mobil si vybrat, když chcete pomocí něj poslouchat rádio?

Telefonování přes internet - i když snad všichni čtenáři Mobilit vlastní alespoň jeden mobilní telefon, občas je výhodné volat také přes internet. V zářijových Mobilitách zjistíte, jaké služby jsou k dispozici, co nabízejí a která je nejvýhodnější.

Mobilní království: Panasonice - v předposledním díle seriálu o výrobcích mobilů se podíváme na zoubek Panasonicu.

CDMA 450 - Eurotel konečně spustil svůj rychlý mobilní internet, Mobility přinesou podrobný článek s analýzami, návody a přehledy.

Recenze mobilů - čeká vás Alcatel One Touch 756, Motorola V80 a E398, Siemens S65, Samsung SGH-E600, Nokia 3220 a další telefony.

Diskuze (15) Další článek: Upravujeme video pro chytré mobily (návod)

Témata článku: , Alcatel One Touch 331, Alcatel One Touch 756, LG C1200, Motorola V500, Motorola V600, Motorola V80, Nokia 3220, Nokia 5140, Panasonic X70, Siemens C65, Siemens M65, Siemens S65, CRA, Oblíbený mobil, Test, Crash, Brdy, Mobility, Názor čtenářů, Mobil, Poslední vývoj, MOBI, Mobilní král