Sámer Issa natočil reklamu na mobil LG

Tisková zpráva LG Electronics, kterou jsme právě dostali, sice neříká nic, na čem by stál a s čím by padal mobilní svět, ale třeba bude pro někoho zajímavá.

Tisková zpráva

Již brzy uvidí televizní diváci Sámera Issu v televizní reklamě, ve které bude propagovat nejnovější véčkový mobilní telefon značky LG, model L1100.

Nový véčkový mobilní telefon LG L1100 bude uveden na český a slovenský trh již v září tohoto roku. „Super Véčko od LG“ je telefon pro lidi s vlastním stylem. „Proto jsme rádi, že můžeme při natáčení spolupracovat právě se Sámerem Issou“, uvedla marketingová manažerka LG Electronics CZ, s. r. o. Ing. Martina Kroulíková. „V naší kampani se obracíme především na mladé zákazníky – ti svým telefonem nejčastěji dávají najevo, kým vlastně jsou. Sámer Issa je důkazem, že je možné stát se hvězdou a přitom zůstat sám sebou. A to je vlastně v kostce téma i našeho spotu.“

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

„Mobilní telefon LG Electronics jsem používal ještě předtím, než jsem dostal příležitost účinkovat v této reklamě,“ uvedl k natáčení TV spotu Sámer Issa. „S véčkem od LG jsem spokojený, proto jsem s natáčením souhlasil“.

Koncept navrhla reklamní agentura Comtech Group. Natáčení TV reklamy a fotografování probíhalo v Bratislavě. Horké letní počasí, dlouhé natáčecí hodiny a záře filmových reflektorů, klapka, akce, stop. Jak to vnímal Sámer? „Každopádně to pro mě byla další zajímavá zkušenost“.

Nepřehlédnutelnou kampaní zahajuje značka LG Electronics svou velkou podzimní ofenzívu, kterou chce zaútočit na přední příčky prodejů mobilních telefonů v České republice. V celosvětovém měřítku je společnost LG Electronics 5. největším výrobcem mobilních telefonů.

Diskuze (86) Další článek: Symbian S60: hledání v seznamu konečně jako u Smartphonu

Témata článku: LG, , LG L1100, Mobil l, Reklamní agentura, MOBI, NATO, Mobil, ISS, Sam, Marketingová manažerka, NAT, Zajímavá zkušenost, Značka lg