Acronis oficiálním partnerem týmu NIO ve Formuli E

Acronis, celosvětový lídr v oblasti kybernetické bezpečnosti a hybridních cloudových řešení, ohlásil oficiální partnerství se závodním týmem NIO seriálu ABB FIA Formula E, soutěží monopostů poháněných výhradně elektricky.  Od páté sezóny, která začíná 15. prosince v Saudské Arábii, bude Acronis partnerem jak na závodní dráze, tak také jako dodavatel kompletního řešení kybernetické ochrany včetně zálohování, disaster recovery a sdílení souborů.

Klepněte pro větší obrázek

Acronis rovněž využije technologie umělé inteligence (AI), která pomůže transformovat procesy prediktivní analytiky v prostředí týmu NIO, což umožní zvýšit úsilí a proaktivitu při řešení neočekávaných událostí během závodu.

Díky softwaru umožňujícímu chránit uživatele před stávajícími i budoucími kybernetickými hrozbami bude personál NIO připraven spolupracovat z kteréhokoliv místa na světě, sdílet nápady a inovace, a bezpečně ukládat svá data nejen formou zálohování ale i prostřednictvím jejich ucelené ochrany.

Acronis neustále posouvá standardy kybernetické ochrany  a cloudového ukládání dat prostřednictvím klíčových inovací v oblasti bezpečného zálohování, ochrany proti ransomwaru na bázi AI a autentizace dat na základě technologie blockchainu. Řešení Acronis chrání všechna data, aplikace a systémy v jakémkoliv prostředí a na IT infrastruktuře jakékoliv velikosti.

„Technologie Acronis ideálně zapadá do hektického životního stylu motoristických týmů,“ řekl John Zanni, prezident společnosti Acronis. „Pokrývá všech pět vektorů kybernetické ochrany – bezpečí, dostupnost, soukromí, autenticitu a zabezpečení – a nabízí bezkonkurenční flexibilitu při správě dat, jak na cestách, tak v kancelářích a provozech. S potěšením jsme se stali partnerem jednoho z nejinovativnějších závodních týmů a těšíme se na společnou práci.“

„S radostí můžeme oznámit naše partnerství se společností Acronis, globálním lídrem na poli kybernetické bezpečnosti a technologie disaster recovery,“ řekl Gérry Hughes, vedoucí týmu NIO Formula E. „Zatímco vstupujeme do světa nových technologií, které otevřou nové mechanismy datové analýzy a prediktivní schopnosti v turbulentním závodním prostředí, globální partnerství se společností Acronis podpoří náš celkový byznys.“

Další článek: Také Asus odhalí tento týden nové smartphony. Na co se můžeme těšit?

RECENZE: Honor 8X — obr téměř bez chyb

** 6,5" displej nemusí nezbytně znamenat nepoužitelně velkou plácačku ** Výbava nezklame, až na zastaralý microUSB konektor ** Zásadní inovace nečekejte, ale ve střední třídě to (zatím) nevadí

Jak správně dobíjet baterie současných mobilů? Pozor na zastaralé návyky

Baterie v mobilních zařízeních se vyvíjejí, i když možná ne tak rychle jako některé jiné komponenty. Přesto už s dnešními články není žádoucí pracovat jako kdysi s NiCd bateriemi.

RECENZE: Redmi Note 7 je skvělá volba s jedinou chybičkou

** Ani Note 7 nezlomil kletbu chybějícího NFC ** Drobná vylepšení mezi generacemi přibližují Redmi Note dokonalosti ** 48 MPx nemusí automaticky znamenat marketingový výkřik do tmy

RECENZE: Xiaomi Mi A2 — průbojnější pokračovatel rodu

** Displej 18 : 9 jde udělat bez výřezu, hurá! ** Zapomeňte na paměťovou kartu a jack ** Čistý Android One je hodně svižný