Acronis oficiálním partnerem týmu NIO ve Formuli E

Acronis, celosvětový lídr v oblasti kybernetické bezpečnosti a hybridních cloudových řešení, ohlásil oficiální partnerství se závodním týmem NIO seriálu ABB FIA Formula E, soutěží monopostů poháněných výhradně elektricky.  Od páté sezóny, která začíná 15. prosince v Saudské Arábii, bude Acronis partnerem jak na závodní dráze, tak také jako dodavatel kompletního řešení kybernetické ochrany včetně zálohování, disaster recovery a sdílení souborů.

Klepněte pro větší obrázek

Acronis rovněž využije technologie umělé inteligence (AI), která pomůže transformovat procesy prediktivní analytiky v prostředí týmu NIO, což umožní zvýšit úsilí a proaktivitu při řešení neočekávaných událostí během závodu.

Díky softwaru umožňujícímu chránit uživatele před stávajícími i budoucími kybernetickými hrozbami bude personál NIO připraven spolupracovat z kteréhokoliv místa na světě, sdílet nápady a inovace, a bezpečně ukládat svá data nejen formou zálohování ale i prostřednictvím jejich ucelené ochrany.

Acronis neustále posouvá standardy kybernetické ochrany  a cloudového ukládání dat prostřednictvím klíčových inovací v oblasti bezpečného zálohování, ochrany proti ransomwaru na bázi AI a autentizace dat na základě technologie blockchainu. Řešení Acronis chrání všechna data, aplikace a systémy v jakémkoliv prostředí a na IT infrastruktuře jakékoliv velikosti.

„Technologie Acronis ideálně zapadá do hektického životního stylu motoristických týmů,“ řekl John Zanni, prezident společnosti Acronis. „Pokrývá všech pět vektorů kybernetické ochrany – bezpečí, dostupnost, soukromí, autenticitu a zabezpečení – a nabízí bezkonkurenční flexibilitu při správě dat, jak na cestách, tak v kancelářích a provozech. S potěšením jsme se stali partnerem jednoho z nejinovativnějších závodních týmů a těšíme se na společnou práci.“

„S radostí můžeme oznámit naše partnerství se společností Acronis, globálním lídrem na poli kybernetické bezpečnosti a technologie disaster recovery,“ řekl Gérry Hughes, vedoucí týmu NIO Formula E. „Zatímco vstupujeme do světa nových technologií, které otevřou nové mechanismy datové analýzy a prediktivní schopnosti v turbulentním závodním prostředí, globální partnerství se společností Acronis podpoří náš celkový byznys.“

Další článek: Také Asus odhalí tento týden nové smartphony. Na co se můžeme těšit?

MEGATEST: Srovnání 18 přenosných reproduktorů

** Bezdrátové reproduktorů jsou mraky. Jak se nespálit? ** Některé se hodí spíše na doma, jiným si líbí i venku ** Časopis Computer otestoval 18 modelů s cenami do 4 a 6 tisíc

Jakub Michlovský | 15

Vybrali jsme 12 povedených tabletů, které udělají radost pod stromečkem

** Jak se zorientovat v široké nabídce tabletů a proč tablet vůbec chtít? ** Vybíráme 12 nejlepších modelů napříč cenovým spektrem ** Cena použitelných modelů začíná na dvou tisících korun

RECENZE: Asus Zenfone Max Pro — obří baterie je pouze začátek

** Asus vzal útokem nižší střední třídu, když představil Zenfone Max Pro ** Hlavní devízou je 5 000mAh baterie zajišťující dlouhou výdrž ** Výrobce si však vedl velmi dobře i při výběru dalších komponent

Milan Měchura | 52

Ani Samsung, ani Huawei. První skládací telefon na světě představila bezejmenná čínská firma

** Rok 2019 má být rokem skládacích hybridů, Nová éra však načala trochu s předstihem ** Royole FlexPai je první skládací hybrid na světě, ale počítejte hned s několika kompromisy ** Tím hlavním je velká tloušťka zařízení při jeho složení...

Martin Chroust | 33

RECENZE: Nokia 7.1 — bestseller ztenčuje rámečky a sází na HDR obraz

** Nokia 7.1 je povedená stylovka vyšší střední třídy ** Znovu láká na čistý systém zapojený do programu Android One ** Lákavou funkcí může být i podpora HDR10 u videa.

Martin Miksa | 23

Představujeme Honor 10 Lite: Je krásný, dělá skvělé selfie a nestojí moc

** Honor představil pro český trh novinku střední třídy - Honor 10 Lite ** Lákadly jsou třpytivý design, špičkové selfie a umělá inteligence ** Telefon jsme stihli krátce otestovat, toto jsou první dojmy

Martin Miksa | 24

RECENZE: Motorola One — iPhone X s Androidem One

** Střední třída bez zastaralých řešení ** Povedený design dává svou inspiraci hodně najevo ** Zajímavá alternativa, pokud vás Nokie neoslovují

Máme eSIM v hodinkách. Podívejte se, jak probíhala instalace

** Konec teorie, často skloňovaná eSIM se v ČR konečně dostává do praxe ** eSIM jsme si poprvé vyzkoušeli u LTE verze hodinek Samsung Galaxy Watch (46mm) ** Jak eSIM vypadá, a jak probíhá její samotná „instalace“?

Martin Chroust | 45