AirBank: Teď už můžete bezkontaktně platit i s Apple Pay

Pokud byl v posledních měsících nějaký dotaz opravdu nejčastější, tak to byl bezkonkurenčně ten, jestli budeme mít Apple Pay. Pro všechny milovníky elektroniky s logem nakousnutého jablka a bezkontaktního placení teď máme dobrou zprávu. Dnes Apple Pay spouštíme.

Telefony, které frčí na Androidu, můžete platit už rok. A teď do party zveme i ty z vás, co máte iPhony. Apple Pay má dnes v Česku premiéru a vy si ho můžete vyzkoušet jako první.

Jdeme na to

Jak si Apple Pay zapnout a jak s ním pak platit, najdete hezky krok po kroku u nás na webu. Není na tom ale nic složitého. Zabere to jen pár minut a můžete rovnou vyrazit do obchodu. Kromě iPhonu budete moct k placení používat i chytré hodinky Apple Watch.

Apple co?

Jestli máte iPhone, ale o Apple Pay jste nikdy neslyšeli, tak je to služba, díky které proměníte svůj mobil nebo hodinky od společnosti Apple v bezkontaktní kartu. I samotné placení vypadá velmi podobně. Místo karty akorát k terminálu přiložíte třeba svůj iPhone. Na přesný postup se můžete podívat na webu Apple Pay.

To je vše. Tak jednoduché to je.

Ať vám placení mobilem dobře slouží.

Vaše Air Bank

Další článek: Tokio 2020: Všechno zlato na olympijské medaile vytěží Japonci z vysloužilých mobilů

Babiš chtěl reálné ceny mobilního internetu. Odpověď operátorů ho naštvala

** Operátoři nedodrželi, co slíbili. Babiše mlžení asociace naštvalo ** Dostal jen nic neříkají dokument s veřejně dostupnými daty a grafy ** Premiér teď zkusí jednat s každým operátorem zvlášť