Alza spouští revoluční službu Třetinka

Alza zavádí revoluční službu s názvem Třetinka, díky níž lze pořídit vybrané zboží za třetinu ceny. Zbytek stačí uhradit kdykoli v následujících třech měsících. Zákazník nezaplatí nic navíc – žádné navýšení, žádné úroky. Pokud nemůže zboží doplatit, pak ho vrátí.

Princip je jednoduchý: zájemce si vybere produkt, zaplatí třetinu ceny a zbytek doplatí do 3 měsíců. Třetinka je tak ideální řešení pro všechny, kteří nechtějí zatížit svůj rozpočet velkým jednorázovým výdajem nebo mají obavu vzít si spotřebitelský úvěr. Třetinka může pomoci například rodinám lépe rozložit náklady na nákup vánočních dárků, kterých si tak mohou koupit 3x víc, či jakéhokoli potřebného vybavení nebo studentům pořídit si třeba kvalitní notebook nebo smartphone.

„Díky rostoucím finančním výsledkům a zázemí silné a stabilní společnosti se Alza rozhodla vyjít nakupujícím maximálně vstříc při pořízení zboží, a to ještě před Vánocemi, kdy rozpočty bývají mnohdy skutečně napnuté,“ uvedl Jiří Ponrt, finanční ředitel Alza.cz, a dodal: „Vyšší platební komfort nezatížený úvěrem jsme na trhu pro naše zákazníky postrádali. Proto jsme službu interně sami vymysleli
a implementovali do systémů, za což patří dík zejména našemu IT oddělení.“

V modelové situaci si například student koupí v prosinci za třetinu ceny mobilní telefon iPhone 7, který stojí 16 490 Kč. Jednoduše vybere „koupit za třetinku“, zaplatí 5 500 Kč kartou a podle svých možností uhradí v novém roce buď najednou, nebo postupně zbytek přes „doplatit objednávku“ ve svém uživatelském účtu. Uživatel služby nezaplatí ani o korunu navíc.

Pokud zákazník nemůže splácet, zboží jednoduše vrátí a uzavře s Alzou individuální dohodu
o narovnání.

Třetinka bude přednostně nabídnuta členům Alza Premium a v následujících týdnech i pro další věrné zákazníky Alzy.

Více informací zde: https://www.alza.cz/tretinka.

Další článek: V Číně už mají kopii iPhonu X. Falešný má i výřez v displeji

RECENZE: Honor View 10 — prvotřídní výkon za polovic

** Velmi zajímavý poměr cena/výkon ** Na špičku ztrácí jen v okrajových oblastech ** Správný mix užitečných technologií bez moderních výstřelků

RECENZE: Xiaomi Redmi 5 Plus — znovu trefa do černého