Alza zavádí v Praze dovoz zboží NonStop

Alza.cz zavádí od dnešního dne další unikátní službu pro své zákazníky v Praze – možnost dovozu objednaného zboží až do domu do 90 minut 24/7 od vyřízení objednávky, tedy v průběhu celé noci. Služba bude k dispozici pouze pro produkty, které jsou skladem v Alza Showroomu Holešovice. Sklad nyní nabízí kolem 20 000 tisíc položek k okamžitému výdeji.
Alza zavádí v Praze dovoz zboží NonStop

„Expres přepravu doposud využívalo přes tisíc zákazníků měsíčně. My jim chceme dopřát ještě větší komfort, a jelikož máme v Holešovicích strategicky postavený sklad s nonstop výdejem, expedice s celonočním rozvozem byla tak dalším logickým krokem,“ uvedl Rudolf Žůrek, ředitel logistiky Alza.cz.

Doposud Expresní kurýr od společnosti Messenger rozvážel v čase 8 -18 hod, nyní své zboží zájemci dostanou třeba i ve 2 hod ráno. Nejvíce exponovanými měsíci z hlediska využití této služby byl dosud vždy předvánoční čas – listopad a prosinec.

Služba může v nočních hodinách pomoci nejen fyzickým osobám, ale i firmám: spotřebič či technika, která se například pokazí během soukromého večírku nebo u profesí analytických technických podpor či různých dohledů – se dá vyřešit za 90 minut.  Cena za dopravu zůstává stejná, při doručení objednávky s platbou předem stojí 299 Kč s DPH, na dobírku 338 Kč s daní.

Více informací zde: https://www.alza.cz/expres-kuryrem-do-90-minut-art1458.htm.

Další článek: Brýle Samsung Gear VR zůstanou i letos jedničkou mobilní virtuální reality

Jak správně dobíjet baterie současných mobilů? Pozor na zastaralé návyky

Baterie v mobilních zařízeních se vyvíjejí, i když možná ne tak rychle jako některé jiné komponenty. Přesto už s dnešními články není žádoucí pracovat jako kdysi s NiCd bateriemi.

RECENZE: Samsung Galaxy J6 je základ pro nenáročné. Vyčnívá jen AMOLED

** Otestovali jsme nový model spadající do nejnižší řady Galaxy J ** Část funkcí si bere od Galaxy A6, kovové tělo však nahradil kvalitní plast ** I tak se ale novinka prodává za 6 500 Kč. Není to trochu moc?

Martin Chroust | 5

RECENZE: Xiaomi Mi Mix 3 — bezrámečkový slider je závanem budoucnosti i nostalgie

** Xiaomi Mi Mix 3 je slider, který se téměř zbavil rámečků ** Výsuvná část ukrývá duální selfie kamerku a blesk ** Telefon rovněž nabídne špičkovou výbavu a fotoaparát

Martin Miksa | 5