Alza zavádí v Praze dovoz zboží NonStop

Alza.cz zavádí od dnešního dne další unikátní službu pro své zákazníky v Praze – možnost dovozu objednaného zboží až do domu do 90 minut 24/7 od vyřízení objednávky, tedy v průběhu celé noci. Služba bude k dispozici pouze pro produkty, které jsou skladem v Alza Showroomu Holešovice. Sklad nyní nabízí kolem 20 000 tisíc položek k okamžitému výdeji.
Alza zavádí v Praze dovoz zboží NonStop

„Expres přepravu doposud využívalo přes tisíc zákazníků měsíčně. My jim chceme dopřát ještě větší komfort, a jelikož máme v Holešovicích strategicky postavený sklad s nonstop výdejem, expedice s celonočním rozvozem byla tak dalším logickým krokem,“ uvedl Rudolf Žůrek, ředitel logistiky Alza.cz.

Doposud Expresní kurýr od společnosti Messenger rozvážel v čase 8 -18 hod, nyní své zboží zájemci dostanou třeba i ve 2 hod ráno. Nejvíce exponovanými měsíci z hlediska využití této služby byl dosud vždy předvánoční čas – listopad a prosinec.

Služba může v nočních hodinách pomoci nejen fyzickým osobám, ale i firmám: spotřebič či technika, která se například pokazí během soukromého večírku nebo u profesí analytických technických podpor či různých dohledů – se dá vyřešit za 90 minut.  Cena za dopravu zůstává stejná, při doručení objednávky s platbou předem stojí 299 Kč s DPH, na dobírku 338 Kč s daní.

Více informací zde: https://www.alza.cz/expres-kuryrem-do-90-minut-art1458.htm.

Další článek: Brýle Samsung Gear VR zůstanou i letos jedničkou mobilní virtuální reality

Předpověď počasí od Českého hydrometeorologického ústavu slibuje nejpřesnější data

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) už nedodává pouze data, má dvě aplikace pro Android Těšit se můžete na jednoduché uživatelské rozhraní a dostatek informací Chybí naopak jakékoliv možnosti nastavení a postrádáme také widgety

Filip Kůžel, Jozef Cmar | 9