Alza.cz bude mít 1. a 8. května otevřeno

Alza.cz bude mít ve dnech 1. a 8. května pro zákazníky otevřeny své provozovny, na druhý svátek za účelem výdeje zboží, objednání zboží přes internet, řešení reklamací a pro prezentaci výrobků smluvních partnerů Alza.cz.

„Rozšiřováním otevírací doby vycházíme vstříc sílícím požadavkům našich zákazníků, kteří chtějí využívat všech výhod internetového nakupování a zároveň mít zakoupené zboží co nejdříve k dispozici,“ uvedl Tomáš Havryluk, místopředseda představenstva Alza.cz, a dodal: „Podle vypracovaného odborného právního posudku otevřením provozoven dne 8. května neporušujeme platné předpisy.“

V případě neotevření provozoven by zákazníci nemohli vracet výrobky v zákonem stanovené 14 denní lhůtě od převzetí zboží, reklamovat produkty, ani odevzdat na provozovnách Alza.cz vysloužilá elektrozařízení k recyklaci.  Prioritou společnosti je zejména perfektní servis, i proto byla vyslyšena četná přání zákazníků a v roce 2016 Alza.cz zavedla víkendovou otevírací dobu i doručování zboží v sobotu a v neděli.

V oba uvedené svátky si tak zájemci mohou přijít vyzvednout své zboží nebo vyřešit reklamaci. Volnou chvíli při čekání lze využít ke zhlédnutí prezentací výrobků jednotlivých smluvních partnerů Alza.cz, třeba virtuální reality, herní konzole či sportovního náčiní.

Kompletní přehled provozoven zde: www.alza.cz/article/2711.htm

Další článek: Mapotic: Vytvořte si vlastní mapy

RECENZE: Motorola One — iPhone X s Androidem One

** Střední třída bez zastaralých řešení ** Povedený design dává svou inspiraci hodně najevo ** Zajímavá alternativa, pokud vás Nokie neoslovují

RECENZE: Huawei Nova 3 — vysvitla cenově dostupná hvězda

** Nova 3 je smartphone pro mladé a náročnější uživatele ** Obsahuje špičkovou výbavu, nešetřilo se skoro nikde ** Potěší hlavně baterie s dobrou výdrží a 3,5mm jack

RECENZE: Sony Xperia XZ3 — Japonci jsou zpátky v extralize

** Sony výrazně zmodernizovalo vlajkový model ** OLED displej patří mezi nejlepší na trhu ** Opět se zlepšil i fotoaparát

Máme eSIM v hodinkách. Podívejte se, jak probíhala instalace

** Konec teorie, často skloňovaná eSIM se v ČR konečně dostává do praxe ** eSIM jsme si poprvé vyzkoušeli u LTE verze hodinek Samsung Galaxy Watch (46mm) ** Jak eSIM vypadá, a jak probíhá její samotná „instalace“?

Martin Chroust | 45

RECENZE: Samsung Galaxy A7 (2018) — Tři oči vidí víc

** Samsung se poprvé pouští do světa trojitých fotoaparátů, u následného modelu však přidá ještě jednu čočku ** Jeho prvotina spadá do střední třídy, takže budete muset udělat několik kompromisů ** Tři čočky pomůžou s focením budov a s věrohodnějším rozmazáním portrétových snímků

Martin Chroust | 43