Alza.cz bude mít 1. a 8. května otevřeno

Alza.cz bude mít ve dnech 1. a 8. května pro zákazníky otevřeny své provozovny, na druhý svátek za účelem výdeje zboží, objednání zboží přes internet, řešení reklamací a pro prezentaci výrobků smluvních partnerů Alza.cz.

„Rozšiřováním otevírací doby vycházíme vstříc sílícím požadavkům našich zákazníků, kteří chtějí využívat všech výhod internetového nakupování a zároveň mít zakoupené zboží co nejdříve k dispozici,“ uvedl Tomáš Havryluk, místopředseda představenstva Alza.cz, a dodal: „Podle vypracovaného odborného právního posudku otevřením provozoven dne 8. května neporušujeme platné předpisy.“

V případě neotevření provozoven by zákazníci nemohli vracet výrobky v zákonem stanovené 14 denní lhůtě od převzetí zboží, reklamovat produkty, ani odevzdat na provozovnách Alza.cz vysloužilá elektrozařízení k recyklaci.  Prioritou společnosti je zejména perfektní servis, i proto byla vyslyšena četná přání zákazníků a v roce 2016 Alza.cz zavedla víkendovou otevírací dobu i doručování zboží v sobotu a v neděli.

V oba uvedené svátky si tak zájemci mohou přijít vyzvednout své zboží nebo vyřešit reklamaci. Volnou chvíli při čekání lze využít ke zhlédnutí prezentací výrobků jednotlivých smluvních partnerů Alza.cz, třeba virtuální reality, herní konzole či sportovního náčiní.

Kompletní přehled provozoven zde: www.alza.cz/article/2711.htm

Další článek: Mapotic: Vytvořte si vlastní mapy

Xiaomi Mi 8 zatopí top Androidům. Má špičkový foťák a 3D odemykání obličejem

** Vyzkoušeli jsme novinku, která se prodává zatím jen v Číně ** Mi 8 se chlubí vysokým výkonem a velmi dobrým fotoaparátem ** Pokud bude česká cena rozumná, může to být hit