Aplikace Můj Vodafone slaví milionté stažení

Zákazníci Vodafonu si již milionkrát stáhli prostřednictvím Google Play, App Store nebo Windows Phone Store aplikaci, která jim umožňuje spravovat zákaznický účet prakticky odkudkoli. Za jubilejní stažení aplikace operátor uživatele odmění.
Aplikace Můj Vodafone slaví milionté stažení

V listopadu a prosinci 2015 bylo poprvé v historii víc než 50 % všech zákaznických požadavků řešeno přes smartphony a tablety, tedy přes mobilní aplikaci Můj Vodafone a muj.vodafone.cz. Meziroční nárůst zákaznických požadavků přes aplikace činil 57 % (v porovnání se stejným obdobím roku 2014) a za poslední 3 roky dokonce 807 %.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Od srpna 2015 navíc aplikace poskytuje výhody jako soutěž o chytré hodinky nebo vánoční nabídku jen pro její uživatele. Pro ty, kteří se chystají letos na hory do zahraničí, nabídne možnost cestovního pojištění od AXA Assistance se slevou 54 %.

V druhé polovině února bude k dispozici ke stažení aktualizace aplikace se zcela novým vzhledem, která je výsledkem několikaměsíčního uživatelského testování. Uživatelé se mohou těšit na přehlednější menu, ale také nastavení svých datových služeb na jedno kliknutí v nativním rozhraní. Zákazník tak bude mít vždy přímo ze své kapsy přehled, jestli má zapnuté rychlé připojení na internet i po vyčerpání balíčku, nebo se mu data zpomalí. Nastavení lze samozřejmě kdykoliv změnit.

V dohledné době zákazníkům můžeme slíbit další novinky. V aplikaci se budou změny týkat zjednodušení a lepšího zabezpečení plateb za služby nebo dobíjení a přihlašování. Překvapení mohou zákazníci čekat zejména v oblasti odměňování přes aplikaci.

Za milionté stažení aplikace Vodafone jubilejního uživatele obdaroval. Výherkyní se stala majitelka studentského tarifu z Kopřivnice, která si nainstalovala aplikaci na doporučení kamarádů, aby mohla využít 100 GB dat z vánoční nabídky. Předtím o aplikaci Můj Vodafone neslyšela. Její starý telefon s operačním systémem Android nepodporoval LTE. Odnesla si však nový iPhone 6s a 1 000 000 MB dat na celý rok. Už nyní je jisté, že s čerpáním dat nebude mít problém.

Výdaje pod kontrolou a vždy něco navíc

Aplikace dosahuje standardně vysokého uživatelského hodnocení 4 – 4,5 hvězdiček z 5ti možných. Pro přehled o útratě, vyúčtování, možnosti zaplacení nebo čerpání volných jednotek slouží již od dubna 2012. V průběhu let jsme přidali do aplikace možnost zkontrolovat stav svého požadavku nebo reklamace, včetně předpokládaného data vyřešení, přehled všech aktivních služeb, widgety pro iOS a Android pro rychlý náhled na čerpání dat, pro iPhone možnost přihlášení pomocí otisku prstu tzv. Touch ID, nebo roamingovou kalkulačku a mnoho dalšího. Celkový počet aktivních uživatelů je 520 000.

Další informace o aplikaci a stažení na www.vodafone.cz/muj-vodafone

Témata článku: Vodafone, Tiskové zprávy

TOP 10: Nejprodávanější smartphony v Česku za červen 2017

** V červnu jsme nejvíc kupovali modely s cenovkou do 7 tisíc ** Ze značek převládá Samsung a Huawei ** Nejoblíbenějším smartphonem od Applu je iPhone SE

21.  7.  2017 | Láska Jan | 8

Vodafonu můžete dát kvůli zhoršení datových podmínek košem. Poradíme jak

** Na infolince operátora nemusíte dostat správné informace ** Pokud máte starší tarif, na výpověď bez sankce máte nárok ** Výpověď můžete podat na prodejně nebo poslat poštou

19.  7.  2017 | Pospíšil Aleš | 14

Před pěti lety skandál, dnes to zkouší znovu. Vodafone zastavil pomalý internet po dosažení FUP

** Vodafone zastavuje zpomalený internet po vyčerpání FUP ** Zkusil to už před pěti lety, ale veřejnost rozhodnutí zvrátila ** Dnes změna prošla bez výrazných emocí

15.  7.  2017 | Kůžel Filip, Láska Jan | 83

Aukce skončila. Pásmo 3,7 GHz si rozdělí dva stávající a dva noví operátoři

** Frekvence pro „městské“ LTE vydražili O2, Vodafone a dva nováčci ** Jmenovitě Poda a Nordic Telecom, který má největší kus spektra ** Cena za frekvence se nelíbila T-Mobilu, a tak se z aukce stáhl

11.  7.  2017 | Pospíšil Aleš | 73

Srovnali jsme tarify a odhalili tři zlatá pravidla našich operátorů. Která to jsou?

** Tři zlatá operátorská pravidla: komplikovaně, draze, připlať ** Operátoři letos změnili nabídku tarifů, ušetřit vás ale nenechají ** Ceny už sice nemají úplně stejné, ale rozdíly jsou minimální

10.  7.  2017 | Pospíšil Aleš | 56

Vodafone zatrhne zpomalené surfování bez příplatků. Náplast je chabá

** Už žádné kompromisy kvůli obavě z vysokého účtu za internet, říká Vodafone ** Přeloženo do češtiny: za data nám od října nekompromisně zaplatíte ** Náplastí bude dokup 100 MB za 49 Kč namísto 50 MB u starších tarifů