Asseco Czech Republic má nového PR manažera

Pavel Šafránek (34) byl jmenován novým PR manažerem a mluvčím společnosti Asseco Czech Republic, jednoho z nejvýznamnějších poskytovatelů komplexních služeb v oblasti informačních a komunikačních technologií v České republice. Ve své pozici bude zodpovědný zejména za tvorbu a rozvoj PR strategie, externí komunikaci společnosti a vztahy s médii.

Před nástupem do společnosti Asseco Czech Republic působil dva roky v poradenské firmě PricewaterhouseCoopers Česká republika, kde měl na starosti především externí a interní komunikaci firmy a vztahy s novináři. V letech 2000-2005 byl konzultantem v komunikační agentuře B.I.G. Pracoval například pro klienty jako Aliatel, Komerční banka nebo ŠkoFIN. Zkušenosti získal rovněž v regionálním tisku.

Pavel Šafránek je absolventem Přírodovědecké fakulty Ostravské univerzity, oboru sociální geografie a regionální rozvoj. Plynně hovoří anglicky, rusky, polsky a slovensky. Mezi jeho záliby patří cestování, sport, architektura a fotografování. Za své oblíbené téma považuje společenskou odpovědnost, neboli Corporate Social Responsibility. Také proto se v únoru 2008 stal členem dozorčí rady obecně prospěšné společnosti Neziskovky.cz.

Michal Polehňa, ředitel Strategie a marketingu, k jeho příchodu říká: „Jsem rád, že se Pavel Šafránek rozhodl rozšířit náš úspěšný tým. Asseco Czech Republicv něm získává velkou posilu. Jako PR manažer se bude aktivně podílet na vytváření nové komunikační strategie. Věřím, že svým příchodem výrazně pozvedne jméno naší společnosti v očích veřejnosti a přispěje k dalšímu posílení pozice firmy jako jednoho z nejvýznamnějších poskytovatelů ICT služeb v České republice.“

Váš názor Další článek: Unikly další fotografie a specifikace první dotykové Nokie

Témata článku: