Beryko, oficiální partner Xiaomi pro ČR, oznamuje partnerství s distributorem SWS

Firma Xiaomi, přední světový výrobce elektroniky, před nedávnem oznámila, že ji na českém trhu bude zastupovat společnost Beryko. Prvním hmatatelným výsledkem spolupráce je Mi Zone v pražském obchodním centru Flora, zatím jediná prodejna s oficiální podporou značky Xiaomi v České Republice.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Xiaomi Mi Mix a Ondřej Jirovec, ředitel společnosti Beryko, na summitu oficiálních distributorů Xiaomi v Pekingu

Dnes společnost Beryko oznamuje, že se jejím partnerem pro distribuci produktů Xiaomi stává SWS. Partnerství bylo stvrzeno na summitu oficiálních distributorů Xiaomi, který právě skončil v Pekingu. Výrobce zde představil špičkový model Xiaomi Mi Mix 2, který vyniká unikátním designem bez rámečků. Beryko a SWS jako jediní přiváží Mi Mix 2 v globální verzi předvést svým obchodním partnerům a předním zpravodajským magazínům.

Klepněte pro větší obrázek

„Potenciál Xiaomi je obrovský a zvláště smartphony, powerbanky a fitness náramky si nacházejí stále více zákazníků. Špičková kvalita a neuvěřitelná  cena stačily na to, aby se Xiaomi v Česku dostalo mezi pět nejprodávanějších značek, ale tím rozhodně nekončíme a věříme si ještě před koncem tohoto roku na první tři pozice. Ambice tedy rostou a s jejich naplněním nám pomohou dlouholeté zkušenosti a rozsáhlá síť partnerů společnosti SWS. Také bych rád pozval čtenáře již 2.října na otevření druhého oficiálního Mi Zone do  obchodního centra Palác Pardubice“ říká Ondřej Jirovec, ředitel společnosti Beryko.

SWS na českém trhu dlouhodobě působí jako dodavatel Xiaomi pro širokou základnu svých resellerů. Po oznámení oficiálního partnerství Xiaomi a Beryko jsme právě tuto českou firmu oslovili s nabídkou spolupráce. Věřím, že společně posuneme Xiaomi mezi největší značky na trhu. Aktuálně čekáme na první dodávky produktů určených pro český trh a jak reselleři, tak koncoví zákazníci, se mohou těšit na velmi atraktivní ceny, profesionální servis a poradenství,“ říká Marek Šťastný, unit manager společnosti SWS.

Další článek: Jeden z nejlevnějších smartphonů jde do prodeje. Alcatel U5 HD poskytne jen základ

Témata článku: Tiskové zprávy, Špičková kvalita

RECENZE: Honor 10 drtí konkurenci nejen duhovými odlesky, ale i výbavou a cenou

** Honor 10 opět přichází se skvělým poměrem ceny a výkonu ** Za přijatelnou cenu nabízí bohatou ochutnávku ze světa nejlepších ** Nastávající tuctovost displejů s výřezem zahání zády s odlesky duhy