Chytrá LED lampička Leitz Style nabije mobil a svítí podle potřeby

Lampička Leitz Style je skvělým doplňkem nejen pro ty, kteří zapomínají zhasínat nebo je nebaví nastavovat intenzitu světla. Ocení ji i fanoušci mobilních technologií.
Chytrá LED lampička Leitz Style nabije mobil a svítí podle potřeby

Když vejdete do místnosti, lampička se sama rozsvítí, naopak při odchodu automaticky zhasne, čímž šetří energii. Pokud pracujete až do večera, automaticky se zapne v okamžiku, kdy se za okny začne stmívat, a s postupující tmou přidává na intenzitě. A naopak – jestliže jste spíše skřivani, na práci v brzkých ranních hodinách vám sama rozsvítí a ve chvíli, kdy vyjde slunce, zase sama zhasne.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Lampičku můžete ovládat i pomocí aplikace iOS nebo Android nebo pomocí dotykového panelu: lze ji zhasnout nebo vypnout, zvolit režim tlumeného světla nebo přednastavené volby pro studium či relaxaci. Diody se žlutým a bílým světlem zároveň lze ovládat odděleně od sebe, a nastavit tak ideální intenzitu světla a barevnou teplotu. Jako bonus také dokáže nabít mobil či tablet pomocí integrovaného USB portu ukrytém ve stojanu.

Lampička má chladný a ikonický design z ušlechtilého zinku v kombinaci s eloxovaným hliníkovým profilem s měkce kartáčovaným povrchem. Prodává se v několika barevných provedeních, má nastavitelná ramena a hlavu se systémem vyvažování pomocí pružin.

LED lampičku Leitz Style v pěti barevných provedeních (titanově modrém, saténově černém, arkticky bílém, granátově červeném a zelenkavém) koupíte například na isetos.cz nebo na esseltestore.cz. Stojí od 7 200 Kč.

Další článek: Americký T-Mobile má unikátní lákadlo. Udělá ze zákazníků akcionáře

Témata článku: Příslušenství, Tiskové zprávy

Dáte si elektroniku do matrace? Nokia Sleep vám pomůže lépe spát

** Nokia na veletrhu CES představila nové zdravotní produkty ** Prvním je chytrý senzor spánkové aktivity ** Druhým chytré hodinky měřící tep, aktivitu a s dlouhou výdrží