Datart nabízí jedinečnou službu Krimi - pojištění osobních věcí proti odcizení

Datart jako první elektro prodejce u nás začal nabízet unikátní pojištění osobních věcí Krimi. Pojištění kryje víceméně vše, co běžně nosíme u sebe, tedy nejen konkrétní pojištěnou elektroniku. Pojištění pokrývá riziko kapesní krádeže, loupeže a vloupání do uzamčeného objektu, platí po celém světě a navíc je bez spoluúčasti a amortizace.

Pojištění Krimi vám pomůže nahradit věci, o které můžete přijít při střetu se zlodějem. Tedy nejen mobil, notebook nebo tablet či příslušenství k elektronice,  ale i další osobní věci: kabelku, peněženku, hodinky, šperky, hotovost do 2000 Kč, brýle, kosmetiku či náklady na znovupořízení dokladů a klíčů. Kryje jak kapesní krádeže, tak loupeže a vloupání do aut, skříněk na sportovištích a do domů a bytů. Právě kapesní krádeže a vloupání do aut představují v ČR nejčastější formu odcizení. Každou hodinu je v ČR okradeno 11 osob.

„Toto pojištění je unikátní svým rozsahem –tj. nejen kolik rizik pokrývá, ale i kolik věcí kryje – nejen elektroniku včetně příslušenství, ale i vaše další osobní věci. Pokud už máte smůlu, že jste byli okradeni, pojištění vám pomůže zmírnit následky střetu se zlodějem - můžete si pořídit nové věci za stejnou pořizovací cenu jako ty, co vám byly odcizeny, až do výše sjednaného limitu. A nezaplatíte jakoukoli spoluúčast. Platí také po celém světě a hlásit můžete 2 pojistné události za rok. A ještě k tomu je opravdu výhodné – jednoletý balíček s limitem 10 000 Kč na jednu pojistnou událost vás vyjde jen na 499 Kč. Krimi je v souladu s naší dlouhodobou strategií nabízet zákazníkům co nejlepší služby,“ vysvětluje Anna Šípková, vedoucí oddělení placených služeb Datart.

Pojištění si mohou koupit zákazníci, kteří si v kamenných prodejnách Datart nebo v e-shopu pořizují elektroniku a příslušenství (mobilní telefony, tablety, notebooky, power banky, fotoaparáty, čtečky, monitory aktivit, smartwatch, externí disky, sluchátka). Vybrat si mohou ze dvou variant: Krimi a Krimi+ a z časového intervalu jeden nebo dva roky. U varianty Krimi+ je celkový limit 50 000 Kč na pojistnou událost, u varianty Krimi pak 10 000 Kč na pojistnou událost. Pojistnou smlouvu si mohou zákazníci prostudovat na webových stránkách nebo v prodejnách Datart.

Varianta

limit plnění na 1 pojistnou událost

Cena pojištění na 1 rok

Cena pojištění na 2 roky

KRIMI

499 Kč

899 Kč

KRIMI+

999 Kč

1799 Kč

Pojištění KRIMI je nabízeno ve spolupráci s pojišťovnou BNP Paribas Cardif Pojišťovna.

Další článek: Alcatel opouští označení Idol. Podívejte se na pyramidu novinek pro příští rok

Témata článku: