Digitální platební služba Masterpass by Mastercard je k dispozici v PayU

Jeden z předních poskytovatelů online platebních služeb v Česku PayU díky spolupráci se společností Mastercard nově umožňuje platby i přes službu Masterpass. Zákazníkům se tím zjednoduší online nákupy. Místo opakovaného zadávání svých platebních údajů budou moci přes Záložkamobilní aplikaci zaplatit jen načtením QR kódu. Obchodníci, kteří spolupracují s PayU, tak nabídnou svým zákazníkům bohatší výběr bezpečných online plateb.
Digitální platební služba Masterpass by Mastercard je k dispozici v PayU

Pro kupující novinka znamená, že si mohou kromě běžných způsobů plateb zvolit i platbu mobilní peněženkou Masterpass ve všech online obchodech, které PayU využívají. Přitom nezáleží na tom, jaká zařízení kupující používají.

Český trh e-commerce roste velmi rychle. Očekává se, že počet online nakupujících dosáhne do roku 2020 5,2 milionu. Jedním z nejvýznamnějších trendů e-commerce v roce 2017 je navíc tzv. „personalizace“. Proto je nutné přizpůsobit nabídku potřebám a očekáváním zákazníka, a to včetně nabízených způsobů platby. I to je důvod, proč PayU zařazuje systém Masterpass do své sady moderních platebních metod.

„Naším cílem je nabízet jednoduchá řešení pro bezhotovostních  platby na internetu. Kupující by měli mít možnost širokého výběru bezpečných online platebních metod. Zpřístupněním plateb Masterpass chceme zvýšit spokojenost klientů internetových obchodů, říká Barbora Tyllová, PayU Country Manager pro Českou republiku.

V současné době je služba Masterpass dostupná k platbám online či prostřednictvím aplikací u více než 2 000 spolupracujících obchodníků v České republice a na Slovensku. Celosvětově je k dispozici přes 340 000 obchodníků v 34 zemích světa. V systému je možné registrovat karty Mastercard, Maestro i Visa a transakce se zpracovávají online 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

„Globální platební služba Masterpass je jednou z nejrychlejších platebních služeb na světě, což nakupujícím na internetu znatelně usnadňuje nejenom platbu, ale také celý proces nakupování. Jsme rádi, že tyto pohodlné a bezpečné platby mohou kupující využívat i v rámci PayU,“ říká Luděk Slouka, Senior Product manažer společnosti Mastercard pro český, slovenský a rakouský trh.

Další článek: Známe české ceny minimalistických Xperií XA1 a XA1 Ultra. Jsou rozumnější než u předchůdců

RECENZE: Apple iPhone XS Max je zdařilá evoluce s větším displejem i cenou

** Telefon navazuje na loňskou generaci jen přidává větší OLED displej ** Vše se nese v duchu malých, ale užitečných inovací ** Cena kvůli větší velikosti bohužel o pár tisíc povyrostla

Martin Miksa | 365

RECENZE: Nokia 7 Plus — takhle se zadělává na bestseller

** Nokia 7 Plus je smartphone vyšší třídy s rozumnou cenovkou. ** Lákadlem je čistý Android, skvělá výdrž i fotoaparát Zeiss ** Bonusem je dostatek výkonu i paměti

Martin Miksa | 61

Amazfit BIP: Vyzkoušeli jsme nejlevnější chytré hodinky od Xiaomi

Odlehčená verze prvních hodinek Xiaomi Huami Amazfit Xiaomi Huami Amazfit Bip míří do ČR za cenu 2 500 Kč Mají vestavěnou GPS a slibují výdrž až 45 dní

Petr Březina | 137

Samsung překvapil! Galaxy A7 je jeho první mobil s trojitým foťákem

** Tři foťáky, zoom byste však hledali marně. ** Pro Samsung nová konfigurace se kupodivu poprvé objevuje u mobilu střední třídy. ** Netradiční výbavu doplňuje čtečka otisků v bočním rámu.

Martin Chroust | 43