Dohodnuto. eD´system přináší na český trh prodej oficiálních produktů Xiaomi

Zástupci eD´ system Czech tento týden sjednali další rozšíření portfolia. Distributor uzavřel nové strategické partnerství se společností Seymoore Trade, s.r.o., na základě kterého nyní poskytuje prodej oficiálních produktů Xiaomi na českém trhu.

Xiaomi byla v polovině roku 2017 mezi pěti nejprodávanějšími značkami mobilních telefonů na světě. Spolupráce eD´ system a Seymoore Trade  způsobí v ČR průlom v dostupnosti oficiálních produktů značky Xiaomi.

„eD´system s námi tento týden uzavřel nové strategické partnerství, na základě kterého bude poskytovat prodej oficiálních produktů Xiaomi na českém trhu,“ oznámil dnes Viktor Hajíček, obchodní ředitel společnosti Seymoore Trade, s.r.o., která má od společnosti Xiaomi pověření dovážet její produkty do České republiky.

„Zákazníci díky tomu získávají kompletní nabídku produktů, která obsahuje chytré telefony, chytrou elektroniku a příslušenství,“ uvedl ředitel nákupu eD´system Czech Petr Slouka s tím, že kromě dostupnosti všech nabízených produktů mohou zákazníci počítat také s kompletní záruční a pozáruční podporou.

V souvislosti s touto novinkou bude ve středu 20. září ve 12 hodin spuštěn web www.xiaomi-czech.cz.

Další článek: Vyzkoušeli jsme finský top model Nokia 8. Nenápadná vlajková loď má co nabídnout

RECENZE: Xiaomi Redmi Note 5 je téměř bez chyby a má skvělou cenu

** Kvalitně zpracovaný telefon, na kterém se obtížně hledají chyby ** NFC je zejména v ČR klíčovým parametrem, který zde bohužel chybí ** Povedený mix funkcí si může držet přijatelnou cenovku

RECENZE: Honor 10 drtí konkurenci nejen duhovými odlesky, ale i výbavou a cenou