Dohodnuto. eD´system přináší na český trh prodej oficiálních produktů Xiaomi

Zástupci eD´ system Czech tento týden sjednali další rozšíření portfolia. Distributor uzavřel nové strategické partnerství se společností Seymoore Trade, s.r.o., na základě kterého nyní poskytuje prodej oficiálních produktů Xiaomi na českém trhu.

Xiaomi byla v polovině roku 2017 mezi pěti nejprodávanějšími značkami mobilních telefonů na světě. Spolupráce eD´ system a Seymoore Trade  způsobí v ČR průlom v dostupnosti oficiálních produktů značky Xiaomi.

„eD´system s námi tento týden uzavřel nové strategické partnerství, na základě kterého bude poskytovat prodej oficiálních produktů Xiaomi na českém trhu,“ oznámil dnes Viktor Hajíček, obchodní ředitel společnosti Seymoore Trade, s.r.o., která má od společnosti Xiaomi pověření dovážet její produkty do České republiky.

„Zákazníci díky tomu získávají kompletní nabídku produktů, která obsahuje chytré telefony, chytrou elektroniku a příslušenství,“ uvedl ředitel nákupu eD´system Czech Petr Slouka s tím, že kromě dostupnosti všech nabízených produktů mohou zákazníci počítat také s kompletní záruční a pozáruční podporou.

V souvislosti s touto novinkou bude ve středu 20. září ve 12 hodin spuštěn web www.xiaomi-czech.cz.

Další článek: Vyzkoušeli jsme finský top model Nokia 8. Nenápadná vlajková loď má co nabídnout

RECENZE: Huawei P20 — premiant s výhodnější cenovkou

** Huawei u modelu P20 nasadil rozumnou cenovku ** V aktuálním portfoliu se P20 jeví jako zlatá střední cesta ** Nechybí moderní výřez v displeji a zůstala spolupráce s Leicou

Jakub Vrbacký | 7

RECENZE: Xiaomi Redmi 5 Plus — znovu trefa do černého

** Redmi 5 Plus nabízí velký 6palcový FullHD+ displej i dostatečný výkon ** Oproti minulé generaci dokázalo Xiaomi zapracovat na fotoaparátu ** Celková vyváženost vč. rozumné ceny ho předurčuje k úspěchu

Milan Měchura | 14

24 skrytých, ale praktických funkcí Google Map. Věděli jste o nich?

** Mapy Googlu nabízí nespočet užitečných funkcí ** Vybrali jsme 24 těch méně známých a skrytých ** Využijete je na počítači i v mobilu

Computer časopis, Jiří Kuruc | 7

Xiaomi Mi A1: bez MIUI na věčné časy [recenze]

** Čistý Android není pro každého ** Na svou třídu bohatá porce výkonu ** Na fotkách a výdrži by to chtělo ještě zapracovat