Driveto.cz spouští Dlouhodobý pronájem aut bez závazku a bez papírování

Největší zprostředkovatel aut na operativní leasing v ČR, Driveto.cz, spouští novou službu Driveto Klub, která umožní auto kdykoli vrátit, nebo si ho naopak nechat libovolně dlouho. Zákazník se o době nájmu nemusí rozhodovat při pořízení auta, ale naopak až podle své situace a preferencí kdykoli v budoucnu. Zákazníci navíc auto dostanou bez čekání a jen na základě dvou dokladů, tedy mnohem snáze, než je na trhu běžné. Po celou dobu pronájmu budou mít také zajištěný kompletní servis, včetně výměny a úschovy pneumatik. Za všechny výhody nové služby zákazník na začátku zaplatí startovací poplatek ve výši dvou pravidelných splátek. Auto pak bude mít v pronájmu na dobu neurčitou a bude jen na něm, kdy se rozhodne ho bez poplatku vrátit.

Klepněte pro větší obrázek
Ředitel a zakladatel Driveto.cz, František Peterka

Cílem nové služby je dát zákazníkům co největší svobodu při výběru a využívání auta. Zároveň tímto chceme zlepšovat český trh a postupně měnit praxi pokut za předčasné ukončení operativního leasingu ze strany zákazníka,” říká František Peterka, ředitel Driveto.cz a dodává: “Kromě aut v rámci nové služby Driveto Klub máme stále i další skvělé nabídky operativního leasingu za běžných podmínek, jak jsou zákazníci zvyklí. Další nabídku budeme přizpůsobovat i podle toho, co bude mít nejlepší odezvu u zákazníků.”

Při pořízení vozu zákazníkovi stačí navštívit Driveto.cz, vybrat si z nabídky aut v Driveto Klubu, dodat dva doklady a podepsat smlouvu. Nejpozději do tří dnů od podpisu smlouvy si pak může nové auto převzít. Poté už zákazník platí jen pravidelnou měsíční splátku zahrnující náklady na servis a pneumatiky a o nic víc se nestará. Splátky platí jen do doby, než se rozhodne vůz vrátit.

Ceny aut v Driveto Klubu aktuálně začínají na ceně 5 990 Kč bez DPH měsíčně. Za tyto peníze dostane zakaznik prostorné rodinné kombi Hyundai i30.

Služba Driveto Klub je první z řady novinek, které Driveto.cz plánuje. V budoucnu na ni naváže například doručení nového auta až před dům, vyzvednutí i vrácení pronajatého auta domů, když bude potřeba servis nebo výměna pneumatik, zvýhodněné tankování či další služby spojené s provozem auta, které zákazníkům dále zvýší komfort.

O Driveto.cz

Driveto, které květnu 2017 roce spustila investiční společnost Miton spolu s Františkem Peterkou, novou službou reaguje na přání a požadavky svých zákazníků, kterým od loňského roku zprostředkovalo tisíce aut na operativní leasing. Aktuálně je na Driveto.cz v nabídce téměř 5 tisíc vozů v cenovém rozmezí od necelých tří tisíc korun do více než 43 tisíc korun měsíčně bez DPH .

O investiční skupině Miton

Aspoň jednu ze služeb, které Miton za uplynulých 17 let spustil nebo spoluvlastní, každý měsíc využívá už sedm z deseti Čechů, kteří jsou na internetu. Do portfolia této investiční skupiny patří například Bonami, Glami, Rohlik, Biano, Driveto, GoOut a řada zahraničních sester těchto značek například v Německu, Polsku, Francii, Španělsku, Itálii nebo na Slovensku. Mezi nejznámější již prodané projekty Mitonu patří Slevomat.cz, Heureka.cz nebo Damejidlo.cz.

Další článek: Tohle byste od Xiaomi nečekali. Hodinky TwentySeventeen jsou rafičková elegance bez baterie

RECENZE: Samsung Galaxy A40. Seznam má svůj první smartphone. Co to vlastně znamená?

** Samsung v ČR prodává hned dvě varianty smartphonu Galaxy A40 ** Jedna z nich je i speciální Seznam.cz Edition ** Rozdíly jsou u obou variant pouze v aplikační výbavě, recenze tedy, až na malé drobnosti, platí pro obě varianty

Martin Chroust | 32

RECENZE: Huawei P Smart (2019) — lákavá skořápka s překvapením uvnitř

** Huawei P Smart (2019) nabízí 6,21palcový FullHD+ IPS displej ** Baterie s kapacitou 3 400 mAh by měla zaručit dobrou výdrž ** Duální fotoaparát disponuje 13Mpx a 2Mpx (hloubkovým) snímači

Milan Měchura | 9

24 skrytých, ale praktických funkcí Google Map. Věděli jste o nich?

** Mapy Googlu nabízí nespočet užitečných funkcí ** Vybrali jsme 24 těch méně známých a skrytých ** Využijete je na počítači i v mobilu

Computer časopis, Jiří Kuruc | 7