Hudební systém Sonos se naučil přehrávat bezplatné Spotify Free

Od dnešního dne je možné streamovat hudbu ze Spotify Free na hudebním systému Sonos, a to prostřednictvím bezplatné aktualizace softwaru. Spotify Free přináší svým uživatelům možnost vychutnat si tu nejlepší hudbu ze Spotify, v té nejlepší kvalitě od Sonos. Zároveň Sonos nabízí svobodnější a mnohem větší výběr než dříve.

Zařaďte si na playlist nejlepší vánoční hity a přehrávejte je přes Sonos One SL, výkonný bezdrátový domácí reproduktor bez mikrofonu (5 190 Kč).

Nebo pokud se chystáte trávit vánoční svátky u svých přátel či příbuzných, kteří nevlastní multi-room Sonos, vezměte s sebou Sonos Move, odolný inteligentní reproduktor napájený z baterie pro poslech uvnitř i venku (10 490 Kč).

Spotify Free na systému Sonos nabízí:

• Přístup do celého hudebního katalogu Spotify a náhodné přehrávání v něm, což usnadní přehrávání hudby, podcastů a mnoho dalšího.
  • Uživatelé budou mít také přístup do 15 playlistů vytvořených na míru přímo posluchači, například Discover Weekly, Release Radar a Daily Mix nebo oblíbené seznamy skladeb jako RapCaviar, Viva Lation a další.
  • Streamovat ze Spotify Free z aplikace Sonos nebo přímo z aplikace Spotify.
  • Ať už používáte Spotify pravidelně či nikoliv, pamatujte, že prostřednictvím systému Sonos můžete spravovat i další služby a účty. Přidejte bezplatný Spotify Free k více než stovce stávajících streamovacích služeb a objevte nespočet možností.
  • Začínáme: Ujistěte se, že má vaše Sonos aplikace nainstalovanou poslední verzi softwaru. Přejděte do Nastavení > Služby > klikněte na Přidat službu > Nastavení nebo Přihlášení.

Nejnovější aktualizace softwaru přináší také nový design služby Spotify v aplikaci Sonos. Tím bude přístup a ovládání oblíbených položek v aplikaci Spotify ucelenější.

Další článek: Huawei Mate 30 Pro nesměle nakukuje do Evropy. Prodeje startují ve Španělsku

Tohle příslušenství musíte mít. Drobnosti pro smartphony, které překvapí i potěší

** I malá drobnost může udělat velkou radost ** Redukce, kabely, sluchátka, powerbanky, hračky a další gadgety ** Ceny se pohybují od stovky až po několik tisíc korun

RECENZE: Redmi Note 8 Pro – bestseller má úspěšné pokračování

** Redmi Note 8 Pro přináší nekompromisní poměr výkon / cena ** Přidává čtyřnásobný fotoaparát s 64Mpx rozlišením ** Zamrzí jen košaté MIUI se zbytečnými aplikacemi

Martin Miksa | 30

Jak na platby mobilem a chytrými hodinkami? Vše, co potřebujete vědět

** V Česku máme mnoho možností, jak platit bezkontaktně ** Na výběr jsou různé platformy i typy zařízení ** Co je potřeba udělat, abyste mohli platit taky?