Lidl spouští mobilní hru „My Lidl Shop“

Obchodní řetězec Lidl spustil pro všechny malé zákazníky bezplatnou mobilní aplikaci „My Lidl Shop“, ve které si mohou postavit svůj vlastní Lidl a starat se o něj.  Aplikace je ke stažení v App Store a Google Play.
Lidl spouští mobilní hru „My Lidl Shop“

Nová strategická hra My Lidl Shop nabízí celkem 4 různé úrovně prodejen. Ty se liší nejen vzhledem, ale také šíří sortimentu a služeb – od základní nabídky ovoce a zeleniny až po čerstvě upečené pečivo z vlastní pekárny.

Úkolem hráče (manažera prodejny) je zajišťovat dostatek zboží a zároveň pečovat o své zákazníky. Ti nechtějí čekat v dlouhé frontě u pokladem, chtějí čistou prodejnu a vždy čerstvé výrobky. Kromě péče o běžný chod prodejny se musí manažer věnovat také dalším každodenním úkolům, jako je například prodej určitého množství jablek. Za ty získává bonusové mince potřebné pro postup na další úroveň.

Aplikace nabízí rovněž neobvyklé výzvy. Jak si poradíte s rozdováděnou smečkou mopsíků, kteří vám vtrhli do prodejny?

My Lidl Shop není jen hrou ve virtuálním světě, ale je propojena i s reálnou prodejnou Lidl a její nabídkou. Ve funkci Čárového detektiva se hráč vydává po stopě čárových kódů, které musí reálně naskenovat. Za to si může pořídit bonusové zboží, které potřebuje ke stavbě ještě modernějšího obchodu.

Další článek: Cenový tip: Sony Xperia XZ skokově zlevnila. Seženete ji pod 13 tisíc

RECENZE: Samsung Galaxy J6 je základ pro nenáročné. Vyčnívá jen AMOLED

** Otestovali jsme nový model spadající do nejnižší řady Galaxy J ** Část funkcí si bere od Galaxy A6, kovové tělo však nahradil kvalitní plast ** I tak se ale novinka prodává za 6 500 Kč. Není to trochu moc?

Martin Chroust | 5

RECENZE: Motorola One — iPhone X s Androidem One

** Střední třída bez zastaralých řešení ** Povedený design dává svou inspiraci hodně najevo ** Zajímavá alternativa, pokud vás Nokie neoslovují

Jak správně dobíjet baterie současných mobilů? Pozor na zastaralé návyky

Baterie v mobilních zařízeních se vyvíjejí, i když možná ne tak rychle jako některé jiné komponenty. Přesto už s dnešními články není žádoucí pracovat jako kdysi s NiCd bateriemi.

RECENZE: Sony Xperia XZ3 — Japonci jsou zpátky v extralize

** Sony výrazně zmodernizovalo vlajkový model ** OLED displej patří mezi nejlepší na trhu ** Opět se zlepšil i fotoaparát

RECENZE: Nokia 7 Plus — takhle se zadělává na bestseller

** Nokia 7 Plus je smartphone vyšší třídy s rozumnou cenovkou. ** Lákadlem je čistý Android, skvělá výdrž i fotoaparát Zeiss ** Bonusem je dostatek výkonu i paměti