Lightinthebox láká na populární koloběžku a robo-vysavač Xiaomi. Trumfem je cena i rychlost dodání z evropského skladu

Čínský e-shop Lightinthebox.com láká na zlevněný robotický vysavač a populární elektrickou koloběžku, obojí od Xiaomi. Uvedené ceny jsou konečné, na cestě k zákazníkovi už se k nim nepřipočítává daň nebo další poplatky. Díky tomu, že jsou obě položky dostupné v evropských skladech, trvá doručení od 2 do 7 pracovních dní a je zdarma.

Robotický vysavač Xiaomi Robot Vacuum Cleaner 2

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Také v odvětví robotických vysavačů udělalo Xiaomi svůj populární trik, když přišlo, nabídlo produkt srovnatelný se špičkovou konkurencí a pověsilo na něj cenovku s poloviční cifrou. V případě nabízeného vysavače jde už o druhou generaci, která kromě vysávání zvládá i mopování. Baterie o kapacitě 5 200 mAh vystačí na až 2,5 hodiny práce, pak si robot sám zajede k nabíjecímu doku pro další dávku energie.

Elektrická koloběžka Xiaomi M365

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Evropská verze populární elektrické koloběžky Xiaomi M365. Ne, tohle není žádná novinka, ale od premiéry se staly dvě věci – trh dokonale prověřil kvality produktu a cena klesla. V případě Lightinthebox.com dokonce na 9 462 Kč. Tedy po kliknutí na odkaz níže uvidíte cenu vyšší, ale při checkoutu stačí zadat slevový kód LIXIAOMIM365 a jste tam, kde jste chtěli být. Také si můžete vybrat, jestli chcete elegantní bílou, nebo klasickou černou verzi.

Další článek: Garmin Fénix 5 Plus: Nejlepší sportovní hodinky dostanou upgrade. Tady jsou fotky a novinky

Xiaomi Mi A1: bez MIUI na věčné časy [recenze]

** Čistý Android není pro každého ** Na svou třídu bohatá porce výkonu ** Na fotkách a výdrži by to chtělo ještě zapracovat

RECENZE: Huawei P Smart – kovové dvojče má o jedno oko méně

** Kvalitní střední třída s protáhlým displejem ** Stejný jako Honor 9 Lite, přesto se liší v drobnostech ** Fotoaparát už se barev nebojí

Samsung Galaxy Watch: Chytré hodinky tikají a odbíjejí. Těšte se na eSIM!

** Samsung v New Yorku představil i novou generaci hodinek Galaxy Watch ve dvou velikostech a třech barvách** Hodinky mohou tikat a odbíjet jako běžné analogové hodinky ** Připojíte je k Androidu i iOS, my se těšíme zejména na model s eSIM

Martin Chroust | 22

RECENZE: HTC U12+ je superstar bez tlačítek a s průhlednými zády

** Průhledná záda jsou velká frajeřina ** Foťák je skvělý a nevymýšlí si ** Fantasticky naladěný displej