Lightinthebox láká na populární koloběžku a robo-vysavač Xiaomi. Trumfem je cena i rychlost dodání z evropského skladu

Čínský e-shop Lightinthebox.com láká na zlevněný robotický vysavač a populární elektrickou koloběžku, obojí od Xiaomi. Uvedené ceny jsou konečné, na cestě k zákazníkovi už se k nim nepřipočítává daň nebo další poplatky. Díky tomu, že jsou obě položky dostupné v evropských skladech, trvá doručení od 2 do 7 pracovních dní a je zdarma.

Robotický vysavač Xiaomi Robot Vacuum Cleaner 2

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Také v odvětví robotických vysavačů udělalo Xiaomi svůj populární trik, když přišlo, nabídlo produkt srovnatelný se špičkovou konkurencí a pověsilo na něj cenovku s poloviční cifrou. V případě nabízeného vysavače jde už o druhou generaci, která kromě vysávání zvládá i mopování. Baterie o kapacitě 5 200 mAh vystačí na až 2,5 hodiny práce, pak si robot sám zajede k nabíjecímu doku pro další dávku energie.

Elektrická koloběžka Xiaomi M365

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Evropská verze populární elektrické koloběžky Xiaomi M365. Ne, tohle není žádná novinka, ale od premiéry se staly dvě věci – trh dokonale prověřil kvality produktu a cena klesla. V případě Lightinthebox.com dokonce na 9 462 Kč. Tedy po kliknutí na odkaz níže uvidíte cenu vyšší, ale při checkoutu stačí zadat slevový kód LIXIAOMIM365 a jste tam, kde jste chtěli být. Také si můžete vybrat, jestli chcete elegantní bílou, nebo klasickou černou verzi.

Další článek: Garmin Fénix 5 Plus: Nejlepší sportovní hodinky dostanou upgrade. Tady jsou fotky a novinky

Vybrali jsme 12 povedených tabletů, které udělají radost pod stromečkem

** Jak se zorientovat v široké nabídce tabletů a proč tablet vůbec chtít? ** Vybíráme 12 nejlepších modelů napříč cenovým spektrem ** Cena použitelných modelů začíná na dvou tisících korun

RECENZE: Huawei P20 Lite — odlehčená verze letošní špičky láká vzhledem i cenou

** Osvědčený recept Huawei v trochu modernějším střihu ** Výřez v displeji neruší ani zdaleka, jak by se mohlo zdát ** Odemykání obličejem je návykové a překvapivě dobře funguje

Jak správně dobíjet baterie současných mobilů? Pozor na zastaralé návyky

Baterie v mobilních zařízeních se vyvíjejí, i když možná ne tak rychle jako některé jiné komponenty. Přesto už s dnešními články není žádoucí pracovat jako kdysi s NiCd bateriemi.

Xiaomi Amazfit 2 Stratos: Šlape na paty nejlepším sportovním hodinkám, cenou je rozdrtí

Nástupce původního modelu Amazfit podražil a vrhá se tak do nelehkého boje s konkurencí, která za příplatek několika stovek, nabízí o hodně víc funkcí.

Ondrej Papánek | 18

RECENZE: Xiaomi Mi A2 — průbojnější pokračovatel rodu

** Displej 18 : 9 jde udělat bez výřezu, hurá! ** Zapomeňte na paměťovou kartu a jack ** Čistý Android One je hodně svižný

Ondrej Papánek | 49

RECENZE: Nokia 7.1 — bestseller ztenčuje rámečky a sází na HDR obraz

** Nokia 7.1 je povedená stylovka vyšší střední třídy ** Znovu láká na čistý systém zapojený do programu Android One ** Lákavou funkcí může být i podpora HDR10 u videa.

Martin Miksa | 23