Lightinthebox láká na populární koloběžku a robo-vysavač Xiaomi. Trumfem je cena i rychlost dodání z evropského skladu

Čínský e-shop Lightinthebox.com láká na zlevněný robotický vysavač a populární elektrickou koloběžku, obojí od Xiaomi. Uvedené ceny jsou konečné, na cestě k zákazníkovi už se k nim nepřipočítává daň nebo další poplatky. Díky tomu, že jsou obě položky dostupné v evropských skladech, trvá doručení od 2 do 7 pracovních dní a je zdarma.

Robotický vysavač Xiaomi Robot Vacuum Cleaner 2

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Také v odvětví robotických vysavačů udělalo Xiaomi svůj populární trik, když přišlo, nabídlo produkt srovnatelný se špičkovou konkurencí a pověsilo na něj cenovku s poloviční cifrou. V případě nabízeného vysavače jde už o druhou generaci, která kromě vysávání zvládá i mopování. Baterie o kapacitě 5 200 mAh vystačí na až 2,5 hodiny práce, pak si robot sám zajede k nabíjecímu doku pro další dávku energie.

Elektrická koloběžka Xiaomi M365

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Evropská verze populární elektrické koloběžky Xiaomi M365. Ne, tohle není žádná novinka, ale od premiéry se staly dvě věci – trh dokonale prověřil kvality produktu a cena klesla. V případě Lightinthebox.com dokonce na 9 462 Kč. Tedy po kliknutí na odkaz níže uvidíte cenu vyšší, ale při checkoutu stačí zadat slevový kód LIXIAOMIM365 a jste tam, kde jste chtěli být. Také si můžete vybrat, jestli chcete elegantní bílou, nebo klasickou černou verzi.

Další článek: Garmin Fénix 5 Plus: Nejlepší sportovní hodinky dostanou upgrade. Tady jsou fotky a novinky

RECENZE: Honor 10 drtí konkurenci nejen duhovými odlesky, ale i výbavou a cenou

** Honor 10 opět přichází se skvělým poměrem ceny a výkonu ** Za přijatelnou cenu nabízí bohatou ochutnávku ze světa nejlepších ** Nastávající tuctovost displejů s výřezem zahání zády s odlesky duhy

Jakub Vrbacký | 26

RECENZE: Samsung Galaxy A7 (2018) — Tři oči vidí víc

** Samsung se poprvé pouští do světa trojitých fotoaparátů, u následného modelu však přidá ještě jednu čočku ** Jeho prvotina spadá do střední třídy, takže budete muset udělat několik kompromisů ** Tři čočky pomůžou s focením budov a s věrohodnějším rozmazáním portrétových snímků

Martin Chroust | 43

Huawei Mate 20 Pro nadělá konkurenci vrásky. Superphone nemá slabé místo

** Nová vlajková loď Huawei prakticky nezná kompromisy ** Přináší ohromný výkon a nezvykle mnoho inovací ** Nejzajímavější je čtečka v displeji a nový typ paměťovky

RECENZE: Pocophone F1 — extrémní výkon za dostupnou cenu

** Výkonově zvládne vše, co byste po dnešním telefonu mohli chtít ** Chybějící NFC bude pro mnohé nepřekonatelnou vadou ** Drobné nedostatky se vyhnuly důležitým funkcím

Jak správně dobíjet baterie současných mobilů? Pozor na zastaralé návyky

Baterie v mobilních zařízeních se vyvíjejí, i když možná ne tak rychle jako některé jiné komponenty. Přesto už s dnešními články není žádoucí pracovat jako kdysi s NiCd bateriemi.