Neziskové projekty mohou žádat o grant ve výši až 100 000 korun

• Granty jsou určeny na projekty, které povedou ke zlepšení života v daných lokalitách
  • Až o 100 000 korun mohou žádat nejen neziskovky, ale i lokální komunity a neformální skupiny
  • V grantové výzvě T-Mobile Mluvme spolu budou rozděleny celkem 3 miliony korun

O grant na projekty, které významně pomohou budování občanské společnosti a rozvoji komunity a veřejného prostoru, mohou žádat neziskovky, lokální komunity a neformální skupiny. Podmínkou udělení grantu je i jasný postoj, že sociálně vyloučení, zdravotně hendikepovaní a národnostní, genderové a nově příchozí menšiny mají ve společnosti a komunitách své místo. Zájemci se mohou přihlásit se svým projektem do 4. července 2017 na www.t-mobile.cz/pomahame.

„Prostřednictvím grantů pomáháme lidem a komunitním iniciativám, které z běžných ulic, čtvrtí, obcí a měst dělají dobré místo k životu. Jsme rádi, pokud je výsledkem fyzická proměna k lepšímu, a že se lidé sejdou u společné práce, začnou spolu mluvit a spolupracovat a přispějí i k integraci znevýhodněných skupin,“ říká Eva Karasová, manažerka společenské odpovědnosti T-Mobile, a dodává: „Chceme podpořit inovativní projekty, které znamenají nový přístup a citelnou změnu k lepšímu a mají dlouhodobý pozitivní dopad.“

V rámci grantové výzvy T-Mobile Mluvme spolu budou rozděleny celkem 3 miliony korun.  Maximální částka, o kterou může zájemce žádat, je 100 000 Kč, přičemž podmínkou je minimálně 10% spolufinancování formou finanční spoluúčasti, materiální podpory nebo dobrovolnické práce. Projekt, na který je podána žádost o grant, musí být zrealizován od 1. října 2017 do 30. září 2018.

Podrobné podmínky grantové výzvy T-Mobile Mluvme spolu naleznete zde

Další článek: Nejnovější aktualizace pro Samsung Gear Fit2 přináší i několik nových funkcí

Amazfit BIP: Vyzkoušeli jsme nejlevnější chytré hodinky od Xiaomi

Odlehčená verze prvních hodinek Xiaomi Huami Amazfit Xiaomi Huami Amazfit Bip míří do ČR za cenu 2 500 Kč Mají vestavěnou GPS a slibují výdrž až 45 dní

Petr Březina | 137

RECENZE: Honor 7A — dobrá volba, když nechcete utrácet

** Honor 7A je ideální smartphone pro děti či začátečníky ** Nestojí moc a systém na něm jede hezky plynule ** Má rozumně nastavené parametry, zabezpečení a hezké barvy **

Jakub Vrbacký | 20

Jak správně dobíjet baterie současných mobilů? Pozor na zastaralé návyky

Baterie v mobilních zařízeních se vyvíjejí, i když možná ne tak rychle jako některé jiné komponenty. Přesto už s dnešními články není žádoucí pracovat jako kdysi s NiCd bateriemi.

Vybrali jsme 12 nejlepších levných smartphonů do 6 tisíc. Který si nadělíte?

** I když je cena limitem, dá se vybrat rozumný smartphone ** Levný smartphone umí víc než obyčejný mobil ** Připravte si alespoň 2 tisíce korun

Vybrali jsme 11 smartphonů s nejvýhodnějším poměrem ceny a výkonu

** Hledáme smartphone, který nestojí jmění, ale přitom je kvalitní ** Podle hlediska ceny a výkonu jsme vybrali 11 nejvýhodnějších modelů ** Připravte si šest až čtrnáct tisíc korun