Neziskové projekty mohou žádat o grant ve výši až 100 000 korun

• Granty jsou určeny na projekty, které povedou ke zlepšení života v daných lokalitách
  • Až o 100 000 korun mohou žádat nejen neziskovky, ale i lokální komunity a neformální skupiny
  • V grantové výzvě T-Mobile Mluvme spolu budou rozděleny celkem 3 miliony korun

O grant na projekty, které významně pomohou budování občanské společnosti a rozvoji komunity a veřejného prostoru, mohou žádat neziskovky, lokální komunity a neformální skupiny. Podmínkou udělení grantu je i jasný postoj, že sociálně vyloučení, zdravotně hendikepovaní a národnostní, genderové a nově příchozí menšiny mají ve společnosti a komunitách své místo. Zájemci se mohou přihlásit se svým projektem do 4. července 2017 na www.t-mobile.cz/pomahame.

„Prostřednictvím grantů pomáháme lidem a komunitním iniciativám, které z běžných ulic, čtvrtí, obcí a měst dělají dobré místo k životu. Jsme rádi, pokud je výsledkem fyzická proměna k lepšímu, a že se lidé sejdou u společné práce, začnou spolu mluvit a spolupracovat a přispějí i k integraci znevýhodněných skupin,“ říká Eva Karasová, manažerka společenské odpovědnosti T-Mobile, a dodává: „Chceme podpořit inovativní projekty, které znamenají nový přístup a citelnou změnu k lepšímu a mají dlouhodobý pozitivní dopad.“

V rámci grantové výzvy T-Mobile Mluvme spolu budou rozděleny celkem 3 miliony korun.  Maximální částka, o kterou může zájemce žádat, je 100 000 Kč, přičemž podmínkou je minimálně 10% spolufinancování formou finanční spoluúčasti, materiální podpory nebo dobrovolnické práce. Projekt, na který je podána žádost o grant, musí být zrealizován od 1. října 2017 do 30. září 2018.

Podrobné podmínky grantové výzvy T-Mobile Mluvme spolu naleznete zde

Další článek: Nejnovější aktualizace pro Samsung Gear Fit2 přináší i několik nových funkcí

RECENZE: Huawei P Smart – kovové dvojče má o jedno oko méně

** Kvalitní střední třída s protáhlým displejem ** Stejný jako Honor 9 Lite, přesto se liší v drobnostech ** Fotoaparát už se barev nebojí