Novinky o eD a Xiaomi: Autorizovaný servis a produktový web

eD´ system Czech na konferenci eD WORLD zákazníkům i novinářům představil detaily týkající se distribuce Xiaomi na českém trhu. Informace o produktech i prodejcích lze nově získat na webu www.xiaomi-czech.cz. Reklamace pak vyřeší autorizovaná síť VSP DATA.

Distributor minulý týden oznámil nové strategické partnerství se společností Seymoore Trade, s.r.o., které způsobí průlom v dostupnosti oficiálních produktů značky Xiaomi v České republice.

Na úterní konferenci zástupci distributora situaci na českém trhu objasnili. „Společnost Seymoore Trade je autorizovaná firmou Xiaomi prostřednictvím oprávnění distribuovat produkty této firmy v České republice,“ uvedl Daniel Vondráček, marketingový ředitel eD´system Czech.

Přední český distributor eD´ system Czech proto minulý týden uzavřel strategické partnerství se Seymoore Trade, aby prostřednictvím svých vazeb na velké e-tail a retail partnery a na velké množství menších resellerů zpřístupnil ve větší míře produkty Xiaomi v ČR.

V souvislosti s touto novinkou bude nově možné vyřídit reklamace prostřednictvím společnosti VSP DATA, a.s. „Zákazníkům nyní bude k dispozici spolehlivá autorizovaná servisní síť. Nebudou tak už muset reklamace řešit prostřednictvím neautorizovaných servisů, nebo dokonce odesíláním produktů do zahraničí,“ upřesnil Viktor Hajíček, obchodní ředitel společnosti Seymoore Trade, s.r.o.

Od dnešního dne společnost Seymoore Trade spustil také nový produktový web www.xiaomi-czech.cz, na kterém zájemci najdou důležité informace o novinkách a produktech. „Nejedná se však o klasický e-shop, kde by bylo možné produkty přímo zakoupit. Na webu je v sekci Informace o prodejcích uvedeno, kde lze produkty objednat,“ doplnil Viktor Hajíček s tím, že mezi prodejce patří například CZC.CZ, Alza.cz nebo Mall.cz.

eD´ system Czech, a.s.

eD´ system Czech, a.s. je na trhu již 24 let a patří mezi největší distributory IT, výpočetní a telekomunikační techniky v České republice. Společnost stála u zrodu IT distribuce na českém trhu, nyní se spolu se sesterskými společnostmi výrazně uplatňuje v celém regionu Česko – Slovensko – Polsko. Portfolio nabízených produktů zahrnuje úplný sortiment IT trhu, tedy více než 240 značek nejvýznamnějších světových výrobců a přes 60 000 produktů. O postavení eD´ system na trhu svědčí i každoroční umístění v anketě CZECH TOP 100 společností v České republice.

Seymoore Trade s.r.o.

Seymoore Trade s.r.o. byla založena v roce 2011 jako česká pobočka hongkongské společnosti Witty International Ltd., která se zabývá B2B obchodováním s elektronikou, především mobilními telefony, jejich náhradními díly a příslušenstvím. Díky více než desetiletým zkušenostem zakladatelů s působením na trhu mobilních technologií se společnost Witty International Ltd. během krátké doby stala důležitým distributorem na trhu telefonů čínských značek jako Oppo, Vivo, Lenovo, Xiaomi či Meizu.

Hlavním posláním Seymoore Trade s.r.o. je zajištění dovozu elektronických přístrojů, mobilních telefonů, náhradních dílů a příslušenství do České republiky včetně zabezpečení servisu a souvisejících služeb pro umožnění jejich prodeje koncovým spotřebitelům. Uvědomujeme si, že chceme-li dlouhodobě působit na tomto trhu, musíme držet vysoký standard kvality a podpory pro naše partnery. Proto nestavíme na první místo nejnižší cenu, ale upřednostňujeme konkrétní přínosy, jako například rychlé řešení reklamací s kvalitním leadrem českého trhu VSP data jako servisním střediskem.

V současné době se soustředíme na mobilní telefony značky Xiaomi, Cubot a Doogee, také produkty XiaoYi a dalších, kterých jsme oficiálním dovozcem do České republiky. Dalším důležitým sortimentem jsou náhradní díly pro mobilní telefony a příslušenství k mobilním telefonům.

Díky úzké spolupráci s našimi pobočkami v Číně a Hong Kongu umíme flexibilně řešit i velmi specifické požadavky našich partnerů a dokážeme dodat prakticky jakýkoliv produkt i mimo naši základní nabídku.

Další článek: iPhone X a 8: O2 spouští předobjednávky, známe ceny i datum startu

Xiaomi Mi 8 zatopí top Androidům. Má špičkový foťák a 3D odemykání obličejem

** Vyzkoušeli jsme novinku, která se prodává zatím jen v Číně ** Mi 8 se chlubí vysokým výkonem a velmi dobrým fotoaparátem ** Pokud bude česká cena rozumná, může to být hit

Amazfit BIP: Vyzkoušeli jsme nejlevnější chytré hodinky od Xiaomi