Novým ředitelem financí v T-Mobile a Slovak Telekom se stává Pavel Hadrbolec

Ředitelem finanční divize T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekom se od 1. dubna stává Pavel Hadrbolec. Na pozici vystřídá Stephana Egera, který po čtyřech letech působení odchází na vlastní žádost. Hadrbolec bude mít na starosti veškeré finanční operace společností. Zodpovědný bude za český i slovenský trh.

Stephan Eger (51) začal pracovat v mateřské společnosti Deutsche Telekom v roce 2007 jako manažer vztahů s investory. Na pozici finančního ředitele T-Mobile nastoupil v roce 2015, o rok později se stal zodpovědný také za Slovak Telekom. Jako finanční ředitel hrál klíčovou roli v integraci a kooperaci obou společností.

Chtěl bych Stephanovi poděkovat za vše, co pro naše společnosti vykonal. Jako ředitel financí hrál zásadní roli v tom, že se T-Mobile a následně i Slovak Telekom zařadily k nejúspěšnějším pobočkám na evropském trhu,“ říká José Perdomo Lorenzo, generální ředitel T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekom, a dodává: „Rád bych Stephanovi na jeho další cestě popřál mnoho úspěchů a zároveň přivítal Pavla, který se po zkušenosti v naší mateřské společnosti vrací zpět do lokální role a zapojí se do výzev, které nás na obou trzích čekají.“

Pavel Hadrbolec (42) má bohaté zkušenosti z telekomunikačního odvětví. V roce 2000 nastoupil do tehdejšího Oskaru (nyní Vodafone), kde se na různých analytických a projektových pozicích staral o dlouhodobé plánování a cash flow, čímž pomohl přivést na český trh třetího operátora. Od roku 2004 působil v T-Mobile Czech Republic, kde zastával řadu odborných i manažerských pozic ve finanční divizi a hrál také důležitou roli v integraci společností T-Systems a GTS. Poslední tři roky Hadrbolec zastával pozici viceprezidenta performance managementu pro Evropu v mateřské společnosti Deutsche Telekom.

„Velmi se těším na spolupráci se všemi kolegy na Slovensku i v České republice. Věřím, že budeme v obou zemích pokračovat v plnění role klíčového hráče, který pro své zákazníky poskytuje ty nejlepší služby,“ dodává ke svému nástupu Hadrbolec.

Pavel Hadrbolec je ženatý a má dvě děti. Volné chvíle nejraději tráví aktivně s rodinou, nejčastěji se věnují lyžování, běhu a jízdě na kole. Mezi jeho záliby patří také cestování, sledování dobrých filmů, či poslech audioknih.

Další článek: Samsung vstupuje do éry 5G. 5. dubna začne v Jižní Koreji prodávat Galaxy S10 5G

RECENZE: Honor 8X — obr téměř bez chyb

** 6,5" displej nemusí nezbytně znamenat nepoužitelně velkou plácačku ** Výbava nezklame, až na zastaralý microUSB konektor ** Zásadní inovace nečekejte, ale ve střední třídě to (zatím) nevadí

VYZKOUŠENO: Samsung Galaxy Watch Active — fitness hodinky pro útlá zápěstí

** Otestovali jsme chytré hodinky Galaxy Watch Active od Samsungu ** Dlouholeté uživatele nositelností řady Gear překvapí chybějící otočná luneta a malý displej ** Malý model hodinek sedne spíše na tenčí ženská zápěstí, na mužských rukou budou vypadat doslova titěrně

Martin Chroust | 14

RECENZE: Samsung Galaxy A40. Seznam má svůj první smartphone. Co to vlastně znamená?

** Samsung v ČR prodává hned dvě varianty smartphonu Galaxy A40 ** Jedna z nich je i speciální Seznam.cz Edition ** Rozdíly jsou u obou variant pouze v aplikační výbavě, recenze tedy, až na malé drobnosti, platí pro obě varianty

Martin Chroust | 32