Novým ředitelem logistiky Alza.cz se stal Jan Klička

Novým ředitelem logistiky se od 1. srpna stává Jan Klička (30). Pozici převzal po Rudolfovi Žůrkovi, který se po devíti letech v Alze rozhodl pro změnu a přijal nabídku společnosti DPD.

Jan Klička vystudoval Chemicko-inženýrskou fakultu na VŠCHT, do společnosti nastoupil v roce 2012. Po pěti letech se vypracoval z procesního logistika a následně manažera na pozici ředitele. Možnost rychlé kariéry má v Alze každý pracovitý a šikovný nadšenec. Společnost si stále drží typické rysy start-upu a mladým dává příležitost růst. Žůrek svého nástupce na pozici postupně připravoval několik měsíců.

„Do Alzy jsem nastoupil v roce 2008 a za ty roky se nám povedl obrovský kus práce – nastavili jsme procesy, optimalizovali uskladnění zboží a vytvořili strategii zásobování poboček. Postavili jsme dvě supermoderní logistická centra, vybavená automatizací a řízená pokročilými IT systémy. Zavedli jsme spoustu nových služeb a zefektivnili nákladovost,” uvedl Rudolf Žůrek, odcházející ředitel logistiky, a dodal: „Řadu činností jsem v posledních měsících sdílel s Honzou, který mě plně zastupoval v době mé nepřítomnosti. Možnost předání pozice tak byla dalším logickým vývojovým krokem.”

„Velice si jmenování vážím, beru to jako velkou výzvu,” uvedl Jan Klička, ředitel logistiky Alza.cz, a doplnil: „Na Rudovu práci plynule naváži. Prioritou pro následující období bude plánování a realizace dalšího logistického centra nové generace pro Evropu, rozvoj služeb spojených s doručením pro naše zákazníky nejen v ČR a SK, ale i významné posílení v okolních státech, především v Maďarsku, Rakousku a Německu. Velký potenciál vidím v logistických službách na bázi sdílené ekonomiky.”

Klepněte pro větší obrázek
Honzovi Kličkovi je 30 let. Je ženatý, miluje novinky v oblasti smart technologií a je vášnivý řidič. Ve volném čase se mimo jiné věnuje i svému psovi, kondičnímu plavání, turistice a lyžování. Více o něm zde.

Rudolfovi Žůrkovi je 41 let. V logistice působí 15 let, do společnosti DPD (Direct Parcel Distribution) nastupuje na pozici provozního ředitele. Má tříletou dceru a ve volném čase hraje golf nebo jezdí na motorce. Více o něm zde.

Další článek: Toto mají být „finální“ specifikace chystaného Samsungu Galaxy Note 8

RECENZE: Nokia 6.1 a Android One mají trumfy, které z tabulky nevyčtete

** Výrazně vyšší výkon ve srovnání s předchůdcem ** Čistý Android není pro každého, má ale svoje kouzlo ** Moderní pojetí klasiky bez zbytečných módních výstřelků

Aplikace pro Android, bez kterých nedokážu žít [Jakub Vrbacký]

** Donedávna jsem používal Windows 10 Mobile, změna bolela ** Co není na očích, neexistuje, takže mám jedinou plochu ** Důležitým pomocníkem je Nova Launcher s bohatým nastavením

Jakub Vrbacký | 31

RECENZE: Nokia 8 Sirocco — luxusně nepraktická

** Vzhled na prvním místě, vše ostatní se musí podrobit ** Nejedná se však pouze o převlečenou Nokii 8, nabídne víc ** Za nevšední design platí samozřejmě jistou daň, a ne jednu **

Milan Měchura | 10

RECENZE: Xiaomi Mi Mix 2S — keramický umělec bez rámečků i kompromisů

** Bezrámečkovost ve známé podobě se špičkovou výbavou i foťákem ** Vítanou novinkou je podpora bezdrátového nabíjení ** V neposlední řadě zaujme také svou lákavou cenou.

Martin Miksa | 39

RECENZE: Xiaomi Redmi Note 5 je téměř bez chyby a má skvělou cenu

** Kvalitně zpracovaný telefon, na kterém se obtížně hledají chyby ** NFC je zejména v ČR klíčovým parametrem, který zde bohužel chybí ** Povedený mix funkcí si může držet přijatelnou cenovku

Amazfit BIP: Vyzkoušeli jsme nejlevnější chytré hodinky od Xiaomi