Nvidia posiluje exekutivu dvěma novými viceprezidenty pro evropský trh

NVIDIA dnes oznámila jmenování dvou nových viceprezidentů s působností pro Evropu, Střední východ a Indii.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Jaap Zuiderveld byl jmenován viceprezidentem pro Sales a Marketing, a Xochilt M. Balzola-Widman byla jmenována viceprezidentkou pro Consumer Business výše uvedeného regionu.

Zuiderveld přišel do NVIDIE z londýnské Colt Technology Services, kde vedl enterprise services business’s global direct sales force. Dříve působil jako COO a výkonný ředitel pro Evropu ve společnosti ACN, a jako CEO v Active 24, kam postoupil z pozice COO ve stejné společnosti. Zuiderveld má tak více než dvacetileté zkušenosti v oblasti IT a telekomunikačního průmyslu, když ještě před uvedenými pozicemi zastával důležité funkce ve společnostech Versatel Telecom International, KPN Telecom a British Telecom.

V NVIDII vede veškeré aktivity v rámci Evropy, Středního východu a Indie i Ruska. Je zodpovědný za růst v oblastech consumer, enterprise, automotive a embedded.

Balzola-Widmann přišla do NVIDIE ze společnosti Amazon, kde měla na starosti produktovou řadu Kindle v rámci střední Evropy. Je zkušenou veteránkou herního průmyslu ze svého působení na senior pozicích ve společnostech  Activision Blizzard a Electronic Arts. Během své dvacetileté kariéry zastávala Balzola-Widmann také manažerské posty v evropských divizích společností Ingram Micro a Symantec.

Je zodpovědná za rozvoj a růst spotřebitelského kanálu společnosti NVIDIA, tedy vlastní značky GeForce a SHIELD, a to pro již zmíněný region EMEAI.

Témata článku: Tiskové zprávy, Nvidia

Drone Aevena je vaše domácí ostraha. Létá bytem a posílá vám video do aplikace

** Nemáte psa? Domácnost vám dokáže ohlídat i nový dron ** Využívá k tomu mj. trojici 4K kamer nebo hloubkovou 3D kameru ** K dostání však bude až příští rok a nebude zrovna za hubičku

Dnes | Měchura Milan | 1

Nvidia se může stát novým Intelem. Přinejmenším na poli A.I.

** V Mnichově se konala konference GPU Technology ** Nvidia zde představovala své novinky ** Tradiční výrobce herních GPU čipů se mění

14.  10.  2017 | Polesný David, Čížek Jakub | 1

Barcelona není jen o mobilech. Roborace ukázal formuli pro závody bez pilotů

** Robocar je formule se čtyřmi elektromotory a haldou elektroniky ** Pilot chybí (resp. sedí v boxech u počítače) ** Barcelona viděla reálné auto, závody přijdou za rok či dva

3.  3.  2017 | Kůžel Filip | 8

Domluva namísto žaloby. Firmy jdou proti systému

Současný patentní systém vede pouze k nekonečné sérii soudních tahanic, které stojí čas a peníze. Microsoft, Google, Samsung a Nvidia na to jdou jinak.

7.  5.  2016 | Kůžel Filip, Čížek Jakub, Janů Stanislav | 3

Roborace: auta bez řidiče mají své závody

Tohle je mix motorsportu, videoher a softwarového inženýrství. Pro někoho noční můra, ale závody aut bez řidiče přijdou ještě letos!

11.  4.  2016 | Kůžel Filip | 7

Strojové učení není segment, je to budoucnost všeho

Na konferenci GPUTech si vzal hlavní slovo šéf Nvidie Jen-Hsun Huang a zaměřil se na strojové učení a umělou inteligenci. Nezapomněl ani na virtuální realitu.

10.  4.  2016 | Javůrek Karel | 5

Shield Tablet K1: Nvidia odlehčuje a zlevňuje