O2 TV ladí program podle diváků. Přináší nové sportovní a HD kanály a další novinky

Digitální televize O2 TV nadále pokračuje v pilování programové nabídky podle preferencí diváků. 28. dubna přibudou čtyři kanály v HD kvalitě, nové kanály Sport 5 a sportovní kanál 213 nahradí programy Aréna Sport 1 a 2 a nově se v nabídce objeví také kanál France 24 v angličtině.

"Od 28. dubna se mohou diváci těšit na nový sportovní kanál 213 v HD kvalitě, který nahradí Arenu Sport 1 a 2. Tyto kanály dlouhodobě vykazovaly velmi nízkou sledovanost a odklon od původního zaměření na slovenskou sportovní scénu" říká Anna Lenerová, manažerka obsahu O2 TV. Nově zařazený slovenský kanál 213 vysílá převážně sportovní přenosy a zajímavá kulturní představení a akce. První sportovní událostí, kterou divákům v rámci O2 TV nová stanice 213 přinese, je prestižní gala večer bojových umění SIMPLY THE BEST, v květnu se pak mohou těšit např. na Mezinárodní mistrovství Slovenska v motokrosu MX Open.

Kanál bude dostupný ve všech tarifech na pozici 73. V HD kvalitě pak u tarifů L, XL na pozici 72."Tím ale nabídka nových HD kanálů nekončí. Od 28. dubna zařadíme ve vybraných tarifech O2 TV další HD kanály: Nova 2, Nova Gold, Dorcel TV a Barrandov," uvádí Anna Lenerová.

Stanice Tarif Pozice
Nova 2 HD L, XL, Business 304
Nova Gold HD L, XL, Business 305
Barrandov HD M, L, XL, Business 15
Dorcel HD XL 178
213 HD L, XL, Business 72

Další sportovní stanicí, která se nově objeví v portfoliu O2 TV, je ryze sportovní Sport5, ve které se diváci mohou těšit například na STIHL World Championship - v Čechách velmi oblíbené mistrovství světa v dřevorubeckém sportu.

Nabídkou kanálu France 24 v anglickém jazyce vychází společnost O2 vstříc četným požadavkům diváků. Proto se 28. dubna v nabídce O2 TV objeví France 24 Eng na pozici 148 ve všech tarifech.

O2 TV na květen připravila pro zákazníky tarifu O2 TV M již třetí kanál na ochutnávku, tentokrát to bude velmi oblíbený kanál National Geographic Wild, který diváci naleznou na kanále číslo 14.

Z nabídky O2 TV zmizí také stanice Docu CS a to z důvodu vypnutí a ukončení vysílání na území ČR.

Další článek: Mapotic: Vytvořte si vlastní mapy

RECENZE: Xiaomi Mi 8 Lite — zaděláno na vánoční bestseller

** Xiaomi Mi 8 Lite má velmi dobrý poměr ceny a výkonu ** Zadní strana s gradientem není všechno a dnes ji skoro každý ** Vlastnosti často dražších modelů vyvažují zbytečné kroky vedle

Jakub Vrbacký | 23