Prezidenti Fordu a Nissanu představí vize nové mobility na veletrhu CES 2017 v Las Vegas

Prezident a výkonný ředitel společnosti Nissan Carlos Ghosn představí v den zahájení světového veletrhu CES 2017 v Las Vegas, ve čtvrtek 5. ledna 2017, plán, jak dospět ke světu s nulovými emisemi a bez obětí automobilových nehod. Zásadní projev na toto téma přednese od 16 hodin v divadle Westgate ve Westgate v Las Vegas. Nissan bude zároveň jedním z největších vystavovatelů na CES 2017, kde se zařadí po bok dalších automobilek v hale Technology Vehicle. Pořadatelem CES 2017 je Asociace spotřebních technologií (CTA).

Inteligentní mobilitě se bude na výroční večeři lídrů v oblasti technologií na veletrhu CES 2017 v pátek 6. ledna 2017 věnovat i prezident a generální ředitel společnosti Ford Mark Fields. Ve svém projevu, jejž zahájí v 18:30 hod. v sále na Wynn Las Vegas Lafite, nastíní plány společnosti na plně autonomní vozidlo s náhonem na všechna čtyři kola, které bude moci od roku 2021 plně sdílet několik uživatelů. Rovněž Ford vystaví své nejnovější vozy s inteligentní výbavou v kolekci Technology Vehicle na CES 2017.

Více informací naleznete v následujících tiskových zprávách:
Další článek: Efekt vítězí nad strachem. Z iPhonů v Apple Storech mizí bezpečnostní kabely

Témata článku: