Relax mobil nabídl flexibilní nastavení limitů na volání, data i SMS

Od 1.3. 2014 rozšířil Relax Mobil své služby. Zákazníci mají nově možnost libovolně upravovat nastavení limitů a lépe tak hlídat svou útratu. Možnost flexibilního nastavení limitů se týká volání, SMS i mobilních dat.
Relax mobil nabídl flexibilní nastavení limitů na volání, data i SMS

Při nastavení zvoleného limitu přichází zákazníkovi automatické upozornění při dosažení 75 % limitu, po dosažení 100 % následuje blokace služeb. Zákazníkům Relax Mobilu se tak nemůže stát, že překročí výdaje za mobilní telefon. Limity lze nastavit v libovolné výši.

Rozšíření kontroly limitů na volání, data i SMS je vhodné především pro rodiče, kteří chtějí dohlížet na útratu svých dětí, nebo pro seniory, pro něž je hlídání výdajů za užívání mobilního telefonu zásadní.

Flexibilní limity je možné nastavit prostřednictvím zákaznické linky nebo přes internet. Provoz zákaznické linky byl nedávno rozšířen, je dostupná každý den včetně víkendů od 8:00 do 20:00 hod.

Relax Mobil patří s cenou 1,50 Kč za minutu hovoru do všech sítí, stejnou cenou za SMS a s daty již od 0,40 Kč/MB k nejvýhodnějším virtuálním operátorům v České republice. Zákazníci Relax Mobilu neplatí žádné aktivační poplatky ani poplatky za převod čísla, SIM karta je rovněž zdarma. Navíc nejsou vázáni žádnými dlouhodobými smlouvami nad 12 měsíců. Platí pouze za to, co skutečně provolají a využijí.

Služby Relax Mobilu lze objednat telefonicky, přes internet či prostřednictvím prodejní sítě se zhruba padesáti partnerskými prodejními místy.

Komerční sdělení