Rozjezdy: T-Mobile už podeváté podpoří začínající podnikatele

Už podeváté T-Mobile podpoří drobné začínající podnikatele v rámci programu T-Mobile Rozjezdy. Až 42 zajímavých podnikatelských nápadů se může těšit na ceny v celkové hodnotě téměř 3,5 milionu Kč, které se mimo jiné skládají z financí na rozjezd, balíčků služeb a věcných cen potřebných pro podnikání. Nedílnou součástí podpory je také poradenství odborníků. Projekty je možné registrovat od 28. ledna do 4. března na www.rozjezdy.cz.

„T-Mobile Rozjezdy pomáhají všem, kteří mají inovativní podnikatelský nápad a plán,“ říká Martina Kemrová, manažerka firemní komunikace společnosti T-Mobile, a dodává: „Naši účastníci, i když nakonec nestojí mezi vítězi, si často pochvalují, že v diskuzi s porotou, odborníky i dalšími soutěžícími si ujasní cíle projektu, i to, zda má jejich nápad šanci u zákazníků.“

Do soutěže se mohou přihlásit všichni, kteří plánují podnikat, anebo již podnikají. Rozhodující je pouze doba, po kterou zájemce podniká s přihlašovaným nápadem – ta nesmí být delší 12 měsíců. IČO může mít soutěžící po delší dobu.

Porota a výhry

Porota složená z odborníků, úspěšných podnikatelů a investorů, jako jsou například Margareta Křížová nebo Martin Korman, hodnotí nejen neotřelé nápady, ale i realizaci podnikatelského záměru. Na celostátního vítěze čekají ceny v celkové hodnotě zhruba 750 000 Kč. Kromě finančního daru od T-Mobile ve výši 200 tisíc Kč je to reklamní a PR kampaň v souhrnné hodnotě 285 tisíc Kč, poradenství (ČSOB věnuje poradenství s plánováním financí) a věcné ceny od partnerů programu.

Novinkou v letošním ročníku je Zvláštní cena České manažerské asociace pro mladé talenty. Asociace vybere z regionálních vítězů na 1. – 3. místě tři vítěze do 35 let, kteří dostanou možnost zúčastnit se mentoringového programu XY – Transfer, a načerpat tak zkušenosti od starších kolegů.

Předchozí ročníky T-Mobile Rozjezdů

Celostátním vítězem loňského ročníku soutěže se stala mobilní aplikace Glucly Pavla Bubna. Aplikace, která by měla usnadnit život všem nemocným cukrovkou, je již k dispozici pro telefony s Apple iOS.

V posledních dvou ročnících uspěl například také inteligentní systém pro zavlažování zahrad Vivanto, projekt inovativních virtuálních prohlídek budov Virtualizace V+V, nebo chytrý systém na kontrolu emisí ve vzduchu Dustee. Velmi zajímavým technologickým projektem byla i rehabilitační pomůcka fungující na bázi biofeedbacku s názvem SunBall, která pomáhá v rekonvalescenci pacientům po mozkové příhodě nebo dětem s poruchami pozornosti.

Další článek: RECENZE: Samsung Galaxy J6+ je barevný základ se dvěma SIM

Témata článku: Hospodaření a finance, ČSOB, T-Mobile, Start-up, Podnikatelský nápad, Začínající podnikatel, Poradenství, Transfer, Porota, Nápad, Martina Kemrová, Apple IOS, Finance, Rozjezd, Podnikatel, Věcná cena

Představujeme Honor 10 Lite: Je krásný, dělá skvělé selfie a nestojí moc

** Honor představil pro český trh novinku střední třídy - Honor 10 Lite ** Lákadly jsou třpytivý design, špičkové selfie a umělá inteligence ** Telefon jsme stihli krátce otestovat, toto jsou první dojmy