Špičkové reprosoustavy Acoustique Quality budou prezentovat české audio na Varšavské Audio Video Show

Po úspěchu na největším veletrhu spotřební elektroniky CES, budou české reprosoustavy i na jednom z největších evropských veletrhů AV techniky Audio Video Show 2017 ve Varšavě.

Výrobce špičkových Hi-Fi reprosoustav Acoustique Quality, vyráží prezentovat kvality českého audia na druhý největší veletrh AV techniky v Evropě. Návštěvníci budou mít možnost poslechnout nejen kompletní high-end řadu reprosoustav Passion, ale také dostupnější audiofilské reprosoustavy řady Pontos.

Expozici společnosti Acoustique Quality bude možné navštívit od pátku 17.11.2017 až do neděle 19.11.2017 v hotelu Sobieski v salonku Galeria 3.

AQ Passion ve společnosti gramofonového obra

Milovníky skutečného high-endu nadchnou AQ Passion, kterým jako zdroj poslouží neotřesitelný, 80 kg vážící gramofon české výroby EAT Forte. O zesílení se postarají výrobky polské značky Elins Audio. Kromě předzesilovače si tak budou návštěvníci moci poslechnout i extrémně výkonný dělený zesilovač Elins Audio Mille, který při impedanci 4 ohmy dokáže poskytnout neuvěřitelných 1000 W výkonu.

AQ Passion

Silné spojení českých výrobků

Neméně zajímavou bude ověřená souhra AQ Passion Orca se zesilovačem značky KR Audio. Odvážné reprosoustavy s unikátní konstrukcí eliminující vznik stojatého vlnění a aktivním tlumením BDS tentokrát rozehraje zesilovač KR Audio VA900. Baby Kronzilla, jak se zesilovači české výroby často přezdívá, je osazena 4 elektronkami KT120 vlastní výroby, které poskytují výkon 2x 80 W a krásně přirozený zvuk.

AQ Passion Orca

Koncert mladistvé vášně

Zesilovač polského výrobce Elins Audio bude napájet i regálové reprosoustavy AQ Passion Teen. Skvělým partnerem pro ně bude integrovaný zesilovač Concerto s výkonem 2x 250 W. Díky jejich ukázkové plynulosti frekvenční charakteristiky se návštěvníci mohou těšit na úžasně kultivovaný a přirozený projev plný detailů, podtržený nečekaně přesnými a bohatými basy. AQ Passion Teen se totiž navzdory své velikosti mohou chlubit kmitočtovým rozsahem 30 Hz – 45 kHz v 4dB pásmu.

AQ Passion Teen
Další článek: iPhone X není neprůstřelný. Hackeři obelhali Face ID maskou

RECENZE: Huawei P20 Lite — odlehčená verze letošní špičky láká vzhledem i cenou

** Osvědčený recept Huawei v trochu modernějším střihu ** Výřez v displeji neruší ani zdaleka, jak by se mohlo zdát ** Odemykání obličejem je návykové a překvapivě dobře funguje

RECENZE: Xiaomi Mi 8 Lite — zaděláno na vánoční bestseller

** Xiaomi Mi 8 Lite má velmi dobrý poměr ceny a výkonu ** Zadní strana s gradientem není všechno a dnes ji skoro každý ** Vlastnosti často dražších modelů vyvažují zbytečné kroky vedle

Jakub Vrbacký | 23

Vybrali jsme 13 povedených chytrých hodinek a náramků. Nejen pod vánoční stromek

** Nositelnosti jsou specifická kategorie, vybírají se jinak než mobily. ** Co model, to charakter, unikátní mix vlastností, parametrů a funkcí. ** Začneme jednoduchým náramkem, skončíme našlapanými Apple Watch.

Filip Kůžel | 40

Vybrali jsme 12 povedených tabletů, které udělají radost pod stromečkem

** Jak se zorientovat v široké nabídce tabletů a proč tablet vůbec chtít? ** Vybíráme 12 nejlepších modelů napříč cenovým spektrem ** Cena použitelných modelů začíná na dvou tisících korun

RECENZE: Xiaomi Redmi Note 6 Pro — Proč měnit, co skvěle funguje?

** Osvědčený recept z dílny Xiaomi, který pořád funguje ** NFC a USB-C se řadě Redmi bohužel stále vyhýbá ** Ve srovnání s předchůdcem pouze kosmetický facelift