Společnost Huawei si vybrala PR.Konektor

Společnost Huawei, přední poskytovatel řešení pro informační a komunikační technologie, si v tendru pro realizaci public relations aktivit vybrala PR.Konektor. Agentura bude zajišťovat kompletní PR servis.
Společnost Huawei si vybrala PR.Konektor

„Cílem společnosti Huawei je posilovat pozici na českém a slovenském trhu a budovat vnímání značky jako inovativního lídra,“ komentuje výsledek výběrového řízení Roman Vaňko, Marketing Director společnosti Huawei pro ČR a SR. „I v marketingové komunikaci chceme klást důraz na nápaditost a inovativnost. V nadcházejícím období budou public relations hrát v celkové strategii firmy zásadní roli. Věříme, že PR.Konektor bude pro Huawei partnerem, který nám pomůže naplnit naše ambiciózní cíle na obou trzích.“

Společnost Huawei je 3. největší světový výrobce mobilních telefonů. Za 1. pololetí letošního roku globální tržní podíl mobilní divize Huawei (CBG) dosáhl 11,4 %. Tržby vzrostly meziročně o 41 % na celkovou hodnotu 77,4 miliardy čínských jüanů (283,5 mld. korun). Za prvních šest měsíců letošního roku prodal Huawei 60,5 milionů chytrých mobilních telefonů a tabletů. To představuje meziroční nárůst o 25 %.

„Huawei vnímáme jako velmi ambiciózní a energickou značku s mimořádným potenciálem. Její integrovaný přístup ke komunikaci je nám blízký,“ říká Radek Vítek, partner agentury PR.Konektor. „S ohledem na význam a rozsah spolupráce jsme vytvořili odborný tým napříč agenturou, který kombinuje jak zkušenosti z klasického PR, tak i digitální komunikace a tvorby obsahu,“ doplňuje Vítek.

Další článek: Legendární pokémoni v Pokémon Go se budou objevovat až do čtvrtka

Technologický zázrak a prudká facka pro Google. Huawei Watch GT vydrží dva týdny

** Huawei nás na tiskové konferenci zahltil novinkami ** Jednou z nich jsou kruhové chytré hodinky Watch GT ** Mají GPS, vlastní systém a nabité vydrží až 2 týdny.

Filip Kůžel, Jan Láska, Martin Miksa | 38

Vybrali jsme 11 smartphonů s nejvýhodnějším poměrem ceny a výkonu

** Hledáme smartphone, který nestojí jmění, ale přitom je kvalitní ** Podle hlediska ceny a výkonu jsme vybrali 11 nejvýhodnějších modelů ** Připravte si šest až čtrnáct tisíc korun

RECENZE: Huawei P Smart – kovové dvojče má o jedno oko méně