Společnost Huawei si vybrala PR.Konektor

Společnost Huawei, přední poskytovatel řešení pro informační a komunikační technologie, si v tendru pro realizaci public relations aktivit vybrala PR.Konektor. Agentura bude zajišťovat kompletní PR servis.
Společnost Huawei si vybrala PR.Konektor

„Cílem společnosti Huawei je posilovat pozici na českém a slovenském trhu a budovat vnímání značky jako inovativního lídra,“ komentuje výsledek výběrového řízení Roman Vaňko, Marketing Director společnosti Huawei pro ČR a SR. „I v marketingové komunikaci chceme klást důraz na nápaditost a inovativnost. V nadcházejícím období budou public relations hrát v celkové strategii firmy zásadní roli. Věříme, že PR.Konektor bude pro Huawei partnerem, který nám pomůže naplnit naše ambiciózní cíle na obou trzích.“

Společnost Huawei je 3. největší světový výrobce mobilních telefonů. Za 1. pololetí letošního roku globální tržní podíl mobilní divize Huawei (CBG) dosáhl 11,4 %. Tržby vzrostly meziročně o 41 % na celkovou hodnotu 77,4 miliardy čínských jüanů (283,5 mld. korun). Za prvních šest měsíců letošního roku prodal Huawei 60,5 milionů chytrých mobilních telefonů a tabletů. To představuje meziroční nárůst o 25 %.

„Huawei vnímáme jako velmi ambiciózní a energickou značku s mimořádným potenciálem. Její integrovaný přístup ke komunikaci je nám blízký,“ říká Radek Vítek, partner agentury PR.Konektor. „S ohledem na význam a rozsah spolupráce jsme vytvořili odborný tým napříč agenturou, který kombinuje jak zkušenosti z klasického PR, tak i digitální komunikace a tvorby obsahu,“ doplňuje Vítek.

Další článek: Legendární pokémoni v Pokémon Go se budou objevovat až do čtvrtka

Vybrali jsme 12 povedených tabletů, které udělají radost pod stromečkem

** Jak se zorientovat v široké nabídce tabletů a proč tablet vůbec chtít? ** Vybíráme 12 nejlepších modelů napříč cenovým spektrem ** Cena použitelných modelů začíná na dvou tisících korun

RECENZE: Honor 10 drtí konkurenci nejen duhovými odlesky, ale i výbavou a cenou

** Honor 10 opět přichází se skvělým poměrem ceny a výkonu ** Za přijatelnou cenu nabízí bohatou ochutnávku ze světa nejlepších ** Nastávající tuctovost displejů s výřezem zahání zády s odlesky duhy

Jakub Vrbacký | 32

RECENZE: Huawei P Smart – kovové dvojče má o jedno oko méně

** Kvalitní střední třída s protáhlým displejem ** Stejný jako Honor 9 Lite, přesto se liší v drobnostech ** Fotoaparát už se barev nebojí

RECENZE: Xiaomi Redmi Note 6 Pro — Proč měnit, co skvěle funguje?

** Osvědčený recept z dílny Xiaomi, který pořád funguje ** NFC a USB-C se řadě Redmi bohužel stále vyhýbá ** Ve srovnání s předchůdcem pouze kosmetický facelift

RECENZE: Nokia 6.1 a Android One mají trumfy, které z tabulky nevyčtete

** Výrazně vyšší výkon ve srovnání s předchůdcem ** Čistý Android není pro každého, má ale svoje kouzlo ** Moderní pojetí klasiky bez zbytečných módních výstřelků