Společnost Huawei si vybrala PR.Konektor

Společnost Huawei, přední poskytovatel řešení pro informační a komunikační technologie, si v tendru pro realizaci public relations aktivit vybrala PR.Konektor. Agentura bude zajišťovat kompletní PR servis.
Společnost Huawei si vybrala PR.Konektor

„Cílem společnosti Huawei je posilovat pozici na českém a slovenském trhu a budovat vnímání značky jako inovativního lídra,“ komentuje výsledek výběrového řízení Roman Vaňko, Marketing Director společnosti Huawei pro ČR a SR. „I v marketingové komunikaci chceme klást důraz na nápaditost a inovativnost. V nadcházejícím období budou public relations hrát v celkové strategii firmy zásadní roli. Věříme, že PR.Konektor bude pro Huawei partnerem, který nám pomůže naplnit naše ambiciózní cíle na obou trzích.“

Společnost Huawei je 3. největší světový výrobce mobilních telefonů. Za 1. pololetí letošního roku globální tržní podíl mobilní divize Huawei (CBG) dosáhl 11,4 %. Tržby vzrostly meziročně o 41 % na celkovou hodnotu 77,4 miliardy čínských jüanů (283,5 mld. korun). Za prvních šest měsíců letošního roku prodal Huawei 60,5 milionů chytrých mobilních telefonů a tabletů. To představuje meziroční nárůst o 25 %.

„Huawei vnímáme jako velmi ambiciózní a energickou značku s mimořádným potenciálem. Její integrovaný přístup ke komunikaci je nám blízký,“ říká Radek Vítek, partner agentury PR.Konektor. „S ohledem na význam a rozsah spolupráce jsme vytvořili odborný tým napříč agenturou, který kombinuje jak zkušenosti z klasického PR, tak i digitální komunikace a tvorby obsahu,“ doplňuje Vítek.

Další článek: Legendární pokémoni v Pokémon Go se budou objevovat až do čtvrtka

RECENZE: Xiaomi Redmi 5 Plus — znovu trefa do černého

** Redmi 5 Plus nabízí velký 6palcový FullHD+ displej i dostatečný výkon ** Oproti minulé generaci dokázalo Xiaomi zapracovat na fotoaparátu ** Celková vyváženost vč. rozumné ceny ho předurčuje k úspěchu

Milan Měchura | 14

Amazfit BIP: Vyzkoušeli jsme nejlevnější chytré hodinky od Xiaomi

Odlehčená verze prvních hodinek Xiaomi Huami Amazfit Xiaomi Huami Amazfit Bip míří do ČR za cenu 2 500 Kč Mají vestavěnou GPS a slibují výdrž až 45 dní

Petr Březina | 137

RECENZE: OnePlus 6 — další pokus o zabití vlajkových lodí

** Poměr ceny a výkonu je fantastický ** OxygenOS je fakticky čistý Android ** Foťák je krůček za nejlepšími

Jakub Michlovský | 53

RECENZE: Honor Play — splněný sen pro mobilní hráče

** Honor Play nabízí dynamické vibrace známé z konzolových ovladačů ** GPU Turbo režim dokáže zvýšit výkon grafické jednotky až o 60 % ** Výdrž telefonu je nadprůměrná, škoda jen pomalejšího dobíjení

Milan Měchura | 25

Jak správně dobíjet baterie současných mobilů? Pozor na zastaralé návyky

Baterie v mobilních zařízeních se vyvíjejí, i když možná ne tak rychle jako některé jiné komponenty. Přesto už s dnešními články není žádoucí pracovat jako kdysi s NiCd bateriemi.