Společnost Sony oznámila změny v poskytování servisních služeb pro mobilní zařízení

Společnost Sony oznámila změnu poskytovatele servisních služeb mobilních zařízení pro Českou republiku. Od 1. 4. 2019 poskytuje veškeré servisní služby společnost Bachmann s.r.o. nabízející opravy, zákaznický servis, technickou podporu i úplné vyřízení RMA procesu. Zároveň s touto změnou byla ukončena spolupráce se současným partnerským servisem Arvato Services k.s. Společnost Bachmann s.r.o. převzala zodpovědnost i za zakázky doposud servisované firmou Arvato Services k.s., včetně souvisejících dotazů zákazníků.

Společnost Bachmann s.r.o. působí jako end-to-end servisní partner pro několik významných výrobců mobilních zařízení a je aktivní již několik let na českém i slovenském trhu. Pracuje výhradně s originálními náhradními díly a kvalitním technickým vybavením.

Zákazníci mohou reklamaci standardně uplatnit u svého prodejce, nebo kontaktovat přímo servisní středisko na telefonu +421 232 400 600, e-mailu info@bachmann.sk nebo adrese Na Pantoch 18, SK-83106, Bratislava, a to za podmínky předložení dokladu o nákupu produktu.

Další článek: Rivalita stranou. Samsung do Smart TV přidává podporu Apple TV a AirPlay 2

RECENZE: Xiaomi Mi 9 SE – odlehčená špička s ještě zajímavější cenovkou

** Kompromisy ve výbavě nejsou omezující ** Čtečka v displeji překvapí rychlostí i minimem chybných čtení ** Telefonu chybí nějaká specialita, kterou by se dokázal blýsknout

RECENZE: Redmi 7 — když dáte Xiaomi vale, ale to dobré z něj si necháte