T-Mobile TV přidává všem zákazníkům 11 kanálů

Čtyři úplně nové kanály a sedm dalších, které budou dostupné úplně všem. T-Mobile TV nabídne od 1. července širší programovou nabídku, na kterou se mohou těšit všichni zákazníci bez ohledu na objednaný tarif. Tarifní nabídka Základ bude mít od července už 91 kanálů, z toho 22 v HD kvalitě.

K novým kanálům patří trojice HD kanálů z rodiny Primy: Prima Zoom HD, Prima MAX HD a Prima Love HD. Příznivci lechtivého obsahu zase přivítají Leo TV / Extasy, která zároveň rozšíří balíček Pro dospělé.

Od 1. července dojde k doplnění tarifu Základ o programy, které byly součástí vyšších tarifů. Nově si i tito zákazníci naladí Óčko Express, slovenské HD kanály JOJ Family HD, Jednotka HD a Dvojka HD, dokumentární Nat Geo Wild a filmový Československo/ Festival Cinema. Novinkou v tarifech Základ a Standard bude i německý veřejnoprávní kanál ZDF, jenž byl doposud součástí nejvyššího tarifu Premium.

Noví zákazníci, kteří si společně s T-Mobile TV zřídí i pevné připojení k internetu ve variantách Standard či Premium, získají od 1. července do 30. srpna 2018 (nebo do vyprodání zásob) tablet Allview Viva C701 jen za 1 Kč.

komerční sdělení

Komerční sdělení