T-Mobile TV přidává všem zákazníkům 11 kanálů

Čtyři úplně nové kanály a sedm dalších, které budou dostupné úplně všem. T-Mobile TV nabídne od 1. července širší programovou nabídku, na kterou se mohou těšit všichni zákazníci bez ohledu na objednaný tarif. Tarifní nabídka Základ bude mít od července už 91 kanálů, z toho 22 v HD kvalitě.

K novým kanálům patří trojice HD kanálů z rodiny Primy: Prima Zoom HD, Prima MAX HD a Prima Love HD. Příznivci lechtivého obsahu zase přivítají Leo TV / Extasy, která zároveň rozšíří balíček Pro dospělé.

Od 1. července dojde k doplnění tarifu Základ o programy, které byly součástí vyšších tarifů. Nově si i tito zákazníci naladí Óčko Express, slovenské HD kanály JOJ Family HD, Jednotka HD a Dvojka HD, dokumentární Nat Geo Wild a filmový Československo/ Festival Cinema. Novinkou v tarifech Základ a Standard bude i německý veřejnoprávní kanál ZDF, jenž byl doposud součástí nejvyššího tarifu Premium.

Noví zákazníci, kteří si společně s T-Mobile TV zřídí i pevné připojení k internetu ve variantách Standard či Premium, získají od 1. července do 30. srpna 2018 (nebo do vyprodání zásob) tablet Allview Viva C701 jen za 1 Kč.

Další článek: Samsung přidává šestou barvu pro Galaxy S8+. Jak se vám líbí elegantní růžová?

RECENZE: Xiaomi Mi 8 Lite — zaděláno na vánoční bestseller

** Xiaomi Mi 8 Lite má velmi dobrý poměr ceny a výkonu ** Zadní strana s gradientem není všechno a dnes ji skoro každý ** Vlastnosti často dražších modelů vyvažují zbytečné kroky vedle

Jakub Vrbacký | 20

RECENZE: Samsung Galaxy A7 (2018) — Tři oči vidí víc

** Samsung se poprvé pouští do světa trojitých fotoaparátů, u následného modelu však přidá ještě jednu čočku ** Jeho prvotina spadá do střední třídy, takže budete muset udělat několik kompromisů ** Tři čočky pomůžou s focením budov a s věrohodnějším rozmazáním portrétových snímků

Martin Chroust | 43

Ani Samsung, ani Huawei. První skládací telefon na světě představila bezejmenná čínská firma

** Rok 2019 má být rokem skládacích hybridů, Nová éra však načala trochu s předstihem ** Royole FlexPai je první skládací hybrid na světě, ale počítejte hned s několika kompromisy ** Tím hlavním je velká tloušťka zařízení při jeho složení...

Martin Chroust | 33

Technologický zázrak a prudká facka pro Google. Huawei Watch GT vydrží dva týdny

** Huawei nás na tiskové konferenci zahltil novinkami ** Jednou z nich jsou kruhové chytré hodinky Watch GT ** Mají GPS, vlastní systém a nabité vydrží až 2 týdny.

Filip Kůžel, Jan Láska, Martin Miksa | 38

RECENZE: Huawei Mate 20 Pro — génius s hromadou technologií, které si zamilujete

** Huawei vyrobilo nejinovativnější smartphone současnosti ** Obsahuje čtečku v displeji a podporuje zcela nový typ paměťovek ** Prvotřídní displej, foťák Leica a dlouhá výdrž jsou největší přednosti