TomTom Touch: Zjistěte, z čeho se doopravdy skládá vaše tělo

20. září 2016
Popis štítku - Chytré hodinky
Měřte a sledujte svalovou hmotu a tělesný tuk přímo z hodinek, pouhým stisknutím tlačítka
TomTom Touch: Zjistěte, z čeho se doopravdy skládá vaše tělo

TomTom (TOM2) představil první fitness tracker na světě, který kombinuje měření poměru svalové hmoty a tělesného tuku se sledováním kroků, spánku a celodenního měření srdeční frekvence. Stiskem tlačítka TomTom Touch změří procenta tělesného tuku a svalové hmoty, aby konečně odpověděl na otázku Je to, co dělám, pro mé tělo prospěšné? *

Informace o složení tělesné hmoty pomáhají porozumět, jak jsme fit a jak se dosažená úroveň mění v čase**. Dosud bylo podobné měření dostupné pouze za pomoci specializovaných vah a drahých technologií. Uvedením TomTom Touch se stává dostupným široké veřejnosti.

„Těší nás, že díky TomTom Touch můžeme lidem nabídnout informace, které opravdu využijí,“ říká Petra Slámová, Senior Trade Marketing Manager CEE & SEE společnosti TomTom. „Všichni víme, že  údaj o tělesné hmotnosti není vypovídající. Dva lidé se stejnou hmotností můžou mít diametrálně rozdílné hodnoty podílů svalové hmoty a tuku. TomTom Touch nám dává jasnou zprávu o tom, z čeho se naše těla skládají, takže skutečně víme, jestli naše úsilí přináší nějaký efekt.“

TomTom Touch je vyvinut tak, abychom ho mohli nosit v režimu 24/7 a obsahuje všechno, co od nejlepšího fitness trackeru na trhu lze očekávat. Sleduje kroky, spánek, celodenní tepovou frekvenci, spálené kalorie, je vybaven sportovními módy pro běh, cyklistiku, fitness či posilovnu. Lze jej propojit s notifikacemi v chytrém telefonu.

Je s ním snadné ponořit se do statistik, sledovat progres a prostřednictvím aplikace TomTom MySports pro chytré telefony sdílet úspěchy s přáteli. Výkonové statistiky a grafy pomáhají udržovat si přehled o aktivitách i o tom, jaký mají dopad na složení tělesné hmoty v průběhu času.

TomTom Touch je tenký a hladký, dostupný v celé škále barevných, kvalitních řemínků, které se hodí ke každému stylu.

TomTom Touch rozšiřuje řadu produktů TomTom Sports pro sport a fitness, vytvořených proto, aby inspirovaly k pohybu – je s nimi jednodušší být fit, cítit se líp a dosáhnout svého cíle.

TomTom Touch lze předobjednat na www.TomTom.com, stojí 3 999,- Kč. Všechny modely budou dostupné v obchodech od října.

Témata článku: Tiskové zprávy, Pro turisty a cyklisty, Nositelnosti, TomTom, Wearables

Mi Band 3: Spekulace se roztáčí. Čím nás Xiaomi překvapí letos?

20.  6.  2017 | Kilián Karel, XiaomiMobile.cz blog | 12

Livall: Co umí chytrá cyklistická přilba

1.  6.  2017 | Kůžel Filip | 5

ReLive vytvoří úžasnou animaci vaší vyjížďky. Pro video nemusíte hnout ani prstem