Vodafone startuje další kampaň s Návštěvníky

Dnes začíná nová kampaň Vodafonu zaměřená na komunikaci se zákazníky a odměny za věrnost pro zákazníky s předplacenou kartou. Kampaň se objeví v TV, tisku, na internetu a venkovních nosičích. Doprovodí ji také speciální microsite www.vodafone.cz/cml, na které Vodafone vyzývá zákazníky, aby mu řekli, co by u něj chtěli zlepšit.

Vodafone v komunikaci pokračuje se seriálem Návštěvníci. Hlavními hrdiny kampaně jsou Josef Dvořák v roli velitele mise Ing. Emila Karase, Lukáš Příkazský z Divadla na Vinohradech v roli technika Měchury, Pavel Richta coby doktor Igor a Vanda Chaloupková v roli Sandry. TV spoty režíroval Tomáš Mašín. První spot, ve kterém Návštěvníci přistanou na Zemi a CML (centrální mozek lidstva) vyzývá zákazníky, aby s ním komunikovali, se natáčel na nedostavěném úseku dálnice D8 u Lovosic. Spot zaměřený na odměny pro zákazníky s předplacenou kartou, který je ve znamení pouti, vznikal na Karlově náměstí v Kolíně. V průběhu září Vodafone představí ještě třetí spot z této série.

Kreativu kampaně připravila agentura McCann Prague, o umístění kampaně v médiích se stará mediální agentura OMD.

Další článek: Virtuální operátor OpenCall láká na levné zahraničí

Vybrali jsme 12 nejlepších levných smartphonů do 6 tisíc. Který si nadělíte?

** I když je cena limitem, dá se vybrat rozumný smartphone ** Levný smartphone umí víc než obyčejný mobil ** Připravte si alespoň 2 tisíce korun

RECENZE: Samsung Galaxy J6 je základ pro nenáročné. Vyčnívá jen AMOLED

** Otestovali jsme nový model spadající do nejnižší řady Galaxy J ** Část funkcí si bere od Galaxy A6, kovové tělo však nahradil kvalitní plast ** I tak se ale novinka prodává za 6 500 Kč. Není to trochu moc?

Martin Chroust | 22

Operátoři zlevňují neomezené tarify a přidávají gigabajty. Po Vodafonu se přidává T-Mobile

** Vánoční nabídka Vodafonu pokračuje jakoby se nechumelilo ** Nový tarif T-Mobilu není úplně na očích, u nás ale odkaz najdete ** O2 na oba konkurenty nestačí přestože data zdojnásobil

Aleš Pospíšil | 84

Amazfit BIP: Vyzkoušeli jsme nejlevnější chytré hodinky od Xiaomi

Odlehčená verze prvních hodinek Xiaomi Huami Amazfit Xiaomi Huami Amazfit Bip míří do ČR za cenu 2 500 Kč Mají vestavěnou GPS a slibují výdrž až 45 dní

Petr Březina | 138

Samsung Galaxy S10+: Vyzkoušeli jsme pět foťáků i prémiovou verzi s nevídanou pamětí

** Třetí novinkou řady S10 je plusová varianta ** Výbava je podobná jako Galaxy S10, navíc je jen větší kapacita baterie a duální selfie ** Speciální keramická edice se ale může těšit na 12GB RAM a 1TB úložiště!

Martin Chroust, Tomáš Holčík | 43

RECENZE: Xiaomi Redmi Note 6 Pro — Proč měnit, co skvěle funguje?

** Osvědčený recept z dílny Xiaomi, který pořád funguje ** NFC a USB-C se řadě Redmi bohužel stále vyhýbá ** Ve srovnání s předchůdcem pouze kosmetický facelift